Gunhild Stordalens sköna julmys – visar upp efter uppbrottet från Petter: ”Nye mannen i mitt liv”

Varmt, ömt och kärleksfullt.

Nu visar Gunhild Stordalen upp den stora julglädjen!

Hon är läkaren och miljöaktivisten som engagerar hundratusentals norrmän. Gunhild Stordalen, 41, är framför allt känd som ordförande i Stordalen Foundation och har många gånger uttalat att hennes mål är att förändra världen.

Hennes hjärta klappar, bland mycket annat, för djurskydd och frågor som rör klimatförändringar. Hon var tidigare också känd för sitt äktenskap med den norske hotellmagnaten Petter Stordalen, 58, som hon också grundade stiftelsen tillsammans med.

Oslo 20131103. Petter og Gunhild Stordalen ankommer Kjendisgallaen 2013 i Oslo sentrum søndag kveld. Kjendisgallaen 2013 arrangeres av Se og Hør, som i år feirer 35-årsjubileum, og består av prisutdelinger og underholdning. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB / TT

Deras äktenskap var länge det mest omskrivna i norsk kändispress. 40-miljonersbröllopet hölls i Marocko sommaren 2010 och gäster flögs in från världen.

Men år 2019 gick paret skilda vägar. Efter uppbrottet har Petter Stordalen mött kärleken igen – i svenska Märta Elander Wistén, 30. Under hösten gick paret ut och berättade offentligt om sin kärlek i en intervju med Aftonbladet.

– Vi möttes av en tillfällighet ett par gånger, sedan hade vi kontakt och vi pratade om att hon skulle komma och hälsa på mig i Oslo. Jag sa att det kanske inte är rätt tidpunkt, jag är inte mitt bästa jag på grund av den här krisen, sade Petter Stordalen då.

Gunhild Stordalen visar upp sköna julmyset

Gunhild Stordalen är vd för GreeNudge-stiftelsen och EAT Forum samt styrelseordförande för Stordalen Foundation.

Nu ser hon fram emot julhelgen – och har laddat på varmast möjliga sätt.

Foto: Tore Meek / NTB / TT

Norskan med det stora hjärtat för våra fyrfotade vänner, skriver på Instagram att hon varit ute på jullunch med ”den nye mannen” i hennes liv – en hund.

”Beställde en matchande tröja till den nye mannen i mitt liv, storlek 5XXL. I bästa fall en fin krage … Han kommer inte vara med på bäst klädda-listan, det är en sak som är säker”, skriver Gunhild kärleksfullt på Instagram och lägger till orden ”stort är vackert”.

Gunhild har många gånger visat upp sina fyrfotade vänner och vi hoppas verkligen att hon får en fin jul med sina nära och kära.

Gunhild Stordalen berättade tidigare i höstas om den stora lyckan när hon för första gången fick träffa sin egen Grand danois-valp Mr Mounty! Se den stora glädjen i klippet nedan:

Dela gärna vidare om du också uppskattar Gunhilds engagemang för djurens rätt.