Foto: TV3/Instagram @thegunilla

Gunilla Perssons 19-åriga dotter i rullstol – Hollywood-fruns vrede efter missen i Sverige: ”Skandal”

Gunilla Perssons tv-kända dotter Erika tvingades tillfälligt använda sig av rullstol efter en skada.
Men när hon landade på Arlanda fanns ingen sådan tillgänglig – trots att det enligt Gunilla förbeställts.
Nu kritiserar hon den svenska flygplatsen.
– Man måste göra någonting åt kaoset, skriver Hollywood-frun på Instagram.

Gunilla Persson har under våren återigen varit högaktuell i svensk tv efter sin medverkan i Ica-reklamen. I reklamsåpan har hon synts som ”Ica-Stigs” (Björn Kjellman) sambo.

Tv-profilen och modellen är annars framför allt känd från realityserien ”Svenska Hollywoodfruar” som gjorde stor succé på 2010-talet. I den programserien fick tittarna bland annat följa familjens liv tillsammans, då Gunilla bodde med dottern Erika, 19, och sin mamma Iris, 96.

Nyligen drabbades dock familjen drabbats av ett bakslag, när Gunilla i sin blogg berättade att dottern drabbats av covid-19.

Nu har hon tillfrisknat från corona, men samtidigt har ett nytt bakslag drabbat den från tv kända 19-åringen, berättade Gunilla Persson häromdagen på Instagram.

– Klockan 15.10 landar planet från München med ett mycket dyrbart innehåll – Erika och förhoppningsvis våra tre väskor som hon checkade in på Arlanda, skriver Gunilla på sin Instagram och förklarar att dottern tillfälligt tvingats sitta i rullstol för att avlasta en skada.

Men trots att familjen beställt en rullstol till henne när hon landade i Sverige fanns ingen sådan när Erika Persson anlände.

– Erika har ju skadat sig i foten och var tvungen att ha rullstol men på Arlanda fanns inga rullstolar fastän den var förbeställd. Kan ni tänka er? Tur att hon fortfarande kan linka fram även om det smärtar. Skandal tycker jag. Man måste göra någonting åt kaoset på Arlanda!!!”, skriver Gunilla Persson på Instagram.

Som tur var hann dottern med nästa flygplan med hjälp av personalen och har nu kommit hem, förklarar Gunilla.

Samtidigt är hon kritisk mot att det inte fanns någon rullstol när den behövdes.

Kritiken mot Arlanda

Arlanda har kritiserats kraftigt under hela sommaren efter kökaoset som beror på personalbrist.

– Arlanda är något i hästväg, värst i Europa, säger reseexperten Lottie Knutson till SVT.

Gunilla Persson jämför den svenska flygplatsen med hur det ser ut i USA.

– I LA är det inga problem med service för de som behöver, och man står med rullstol alldeles utanför planet, skriver Gunilla Persson.

Vi är så glada att resan gick bra till slut! Vi önskar er en underbar sommar, Gunilla och Erika!