Här återförenas Kikki och Bettan – nya bilderna får fansen att jubla!

Att Kikki Danielsson och Elisabeth Andreassen har en lång historia tillsammans är nog välkänt hos de flesta.

När Kikki lämnade Wizex 1982 för gruppen Chips fick hon också sjunga sida vid sida med en artist som blivit en kär gammal vän ända sedan dess: Elisabeth Andreassen!

De vann Melodifestivalen samma år med klassikern ”Dag efter dag” och fick åka och tävla för Sverige i Eurovision Song Contest tillsammans där de slutade på en åttondeplats.

Chips upplöstes nästa år, men vänskapen mellan de skönsjungande sångerskorna bestod alltså. 2002 bildade de trio med Lotta Engberg och kom trea i den svenska Melodifestivalen med ”Vem e det du vill ha?”.

Även om de bor på lite olika håll i dag – Bettan i hemlandet Norge och Kikki i Bollnäs – men då och då passar de på att träffas! Nu har Bettan delat med sig av lite bilder från en träff i Stockholm under torsdagen – som får fansen att jubla.

”Stockholm i dag. Event med mina fina vänner Kikki och Lasse Holm”, skriver Bettan på sin Instagram där hon delar med sig av bilder från träffen på Grand Hotel i Stockholm. Bilderna har fått hundratals gilla-markeringar från fans på Bettans Instagram.

 

 

Gammal vänskap rostar aldrig!

Annars verkar det mest som att Bettan laddar inför en stundande julturné. Här har hon spelat in en liten truddelutt i Oslo, lyssna och njut!

Dela gärna vidare om du också blev glad av att se Kikki och Bettan tillsammans igen!

https://www.youtube.com/watch?v=4d2em_sRT6A