”Heta” tv-bonden får Linda Lindorff att bli till sig: ”Bra på mun mot mun-metoden”

Efter att en av årets bönder hoppat av nya säsongen av ”Bonde söker fru”, fick TV4 hitta en ersättare. Och tur var väl det, för nya förvärvet Mattias, en lammbonde och brandman från Norrtälje, kan dra in brevrekord enligt programledaren Linda Lindorff.

”Årets hetaste bondeöverraskning. Det skulle inte förvåna mig om vi får ett nytt brevrekord i år”, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Linda Lindorffs blogg brukar gå varm i samband med att Bonde söker fru säsongerna sänds på tv, därför passade hon nyligen på att avslöja vem den nya ersättaren efter avhoppet i årets säsong är.

26-åriga Mattias är lammbonde och brandman och bor utanför Norrtälje. Han älskar att träna, vilket hans femte plats i tävlingen ”Fit Model Scandinavia 2018 är ett bevis på.

Linda Lindorff: Hetaste bondeöverraskningen

När Linda Lindorff presenterar Mattias på sin blogg, hyllas han stort, och beskrivs som ”årets hetaste bondeöverraskning”, och Linda vågar nästan utlova en spännande säsong.

”Här kommer det att bli spännande i sommar, han är ju precis som han själv säger rätt flörtig, och ja bra på mun mot mun–metoden”, skriver hon.

Bonden Mattias: Har längtat efter någon att bli kär i

Enligt Mattias själv har han länge letat efter någon att bli kär i, det skriver Aftonbladet.

– Jag längtar efter kärlek och vardagsmys. Jag vill träffa en tjej som alltid kommer att finnas där för mig till hundra procent så lovar jag att alltid ge hundra procent tillbaka, säger han.

Här kan du se hela inslaget där Mattias presentation finns med. 

Dela om du kommer att titta på Bonde söker fru.