Kritik-stormen mot Charlotte Perrelli – efter detaljen i semesterbilden

En härlig uppdatering från skidbacken i form av en ”selfie”-bild, det var vad artisten Charlotte Perrelli delade med sig av från resan, men flera följare la märke till en detalj som fått stark kritik.

”Jag tycker naturellt i backen är mer praktiskt och framför allt snyggare…”, lyder en av de många kritiska kommentarerna.

När barnen hade sportlov åkte artisten Charlotte Perrelli upp med barnen till fjällen för några dagars åkning tillsammans. Under en av dagarna la hon upp en bild av sig själv på Instagram, iförd skidmundering och med ett stort leende i backen.

Men det var en sak i bilden som flera av hennes följare hakade upp sig på, nämligen hennes smink.

”Ja målat på fransarna skall det tydligen vara i backen och rosa på munnen….men alla väljer ju själva. Jag tycker naturellt i backen är mer praktiskt och framför allt snyggare…”, skriver en syrligt.

”Jasså du åker skidor med lösfransar! Det har jag aldrig provat! Måste testa!”

”Härligt, men är det inte jobbigt att sminka sig så mycket innan skidåkning speciellt nu när det regnar i Åre”, skriver en annan.

Perrelli backas upp av flera

Nu har flera följare backat upp Perrelli och gett kritikerna svar på tal. Flera menar att smink i skidbacken inte är något att lägga energi på, och säger att Charlotte är vacker i alla lägen.

”Alltså sluta följ @laperrelli om ni retar er på hur hon ser ut när hon är i skidbacken. Skulle vara glad att se så fin och fräsch ut som du”

”Så tråkigt att kvinnor år 2019 måste vara så elaka och tykna mot varandra. Var rädd om er alla och ge positiv feedback, håll ihop @laperrelli you go girl”.

Nu har bilden fått betydligt mer positiva kommentarer än negativa, och man skulle kunna säga att de goda vann över de onda.

Kommentarer kan faktiskt såra mer än man tror, oavsett om personen är känd eller inte. Dela gärna för att visa att du står bakom Perrelli.