Laila Bagges insikt med kärleken – efter läkarnas besked: ”Det har varit mycket tårar”

När livet är tufft är det viktigt att ha någon vid sin sida.

Nu skriver radioprofilen Laila Bagge om stora kärleken till sambon och insikten i relationen.

”Det har varit mycket tårar och kroppen har lagt av och sagt ifrån”, skriver hon på Instagram.

På ett kort ögonblick kan verkligen hela livet vändas upp och ned.

Det var i höstas som olyckan var framme för Laila Bagge, 48, när hon plötsligt svimmade hemma i badrummet. 

Laila Bagge fördes sedan till sjukhus med en bruten käke och skadade tänder. På sjukhuset blev det fyra stygn i hakan och som påföljd förbjöds hon att tugga de sex efterföljande veckorna.

– Läkarna sa att jag hade tur som klarade mig. Jag kunde lika gärna ha brutit nacken. För jag trillade rätt framåt och slog huvudet i tvättstället. Jag kunde ha slagit in hela ansiktet, för jag föll med full kraft. Nu resulterade det ”bara” i att jag alltid kommer ha en sned käke, sa Laila till Expressen.

Efter den tuffa kampen för hälsan berättade Laila att hon nu har gett familjen ett viktigt löfte.

– Nu har jag lovat min familj att ta hand om mig. Både barnen och Korosh har varit väldigt arga på mig, berättade Laila Bagge för Expressen.

LÄS MER: Laila Bagges oväntade ord om Filip Lamprecht – piken inför alla: ”Jag måste säga att…”

Lailas starka ord om kärleken

Och att kärlekens stöd har haft stor betydelse för Laila råder det ingen tvekan om.

På sin Instagram skriver nu Laila om Korosh stora stöd, genom den svåra tiden.

”Det har varit en jobbig vår och jag har faktiskt inte mått så bra på grund av att jag har jobbat alldeles för mycket och känt att jag har varit nära att gå in i väggen. Det har varit mycket tårar och kroppen har lagt av och sagt ifrån. Men att är det någon som står stark vid min sida och lyfter mig och tar över och som får mig på fötter när det är som svårast så är det du Korosh”, skriver hon och fortsätter:

”Du får mig att känna mig så jävla älskad och stark. Efter snart 7 år så fattar jag inte att jag fortfarande kan ha samma pirriga känsla i magen när jag ser på dig, men det har jag och jag tror att mycket beror på att man inte tar varandra för givet, och hamnar i en vardag där man glömmer att uppvakta varandra. Tack för denna fantastiska veckan, Love u”, skriver hon.

I kommentarsfältet är det många som gläds åt Lailas lycka.

”Men åh! Så himla himla fint på alla sätt. Ni är fantastiska tillsammans, så härligt att se er. Så värda det båda två”, skriver en person.

”Ni är så fina ihop”, skriver en annan.

”Du är fantastisk Laila. Stark o klok kvinna – en förebild för många. Men med stark menar jag inte ”många järn i elden” utan en styrka att dela med sig av ett mindre bra mående o ett erkännande när du är en officiell person! Det är styrka! Fortsätt att vara du – du är fantastisk o när en annan är i en dipp så får ditt skratt mig att skratta = smittsamt är det!”, skriver en tredje.

Så fint med kärleken! Vi önskar er allt gott Laila!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.