Magnus Carlssons besked om framtiden med maken – nu avslöjar han omtumlande beslutet

I januari firade Magnus Carlsson 13 år som gift med maken Mats.

Nu i en ny intervju med tidningen Qx öppnar folkkära artisten upp om parets barnplaner.

Magnus Carlsson har alltid hjärtat på rätt plats och det är därför han också har vunnit svenska folkets hjärtan igen och igen. Men för 13 år sedan vann han sin älskade make Mats för gott, när de gifte sig.

Numera bor paret tillsammans i ett stort hus utanför Stockholm och i en ny intervju med tidningen Qx berättar Magnus Carlsson om hur parets trivs i deras gemensamma hus. Men också om hur det i början blev en del spring i dörren.

– Vi har världens bästa grannar, en fin sammanhållning. Men det var lite spring i dörren med barn som ville ha autograf. Och man kunde höra dem ibland ute på gatan: ”där inne bor en kändis”, säger Magnus Carlsson till Qx.

Och tanke på egna barn, är någonting som dykt upp berättar han för tidningen.

– Jo det har vi. Vi har undersökt möjligheterna för surrogat men det har alltid kommit något i vägen. Vi har tur som inte behöver tänka på det ekonomiska men som samkönat par är det en väldigt stor och kostsam apparat som det är lätt att bli vilsen i. Vi har bekanta som vi har pratat med… vi får se, säger han.

Magnus Carlsson om homofobin i USA: ”Blev tillbakatvingad”

Men att vara öppet gay har inte alltid varit lika självklart för andra människor att respektera och förstå.

Magnus berättar att han inte upplevt någon homofobi i Sverige, men att en händelse i USA blev särskilt jobbig för gifta paret.

– Här känner folk igen en men en gång, när jag och mats landat i USA och kom till ”immigrations”. Det stod tydligt att man skulle fylla i en blankett per familj och eftersom vi är gifta gjorde vi det. Då frågade de som vi var bröder. Vi svarade att vi var gifta och reaktionen blev då ”no not here” och jag blev tillbakatvingad att så ensam. Den Walk of shame… det var jävligt osexigt. Men saker och ting har förhoppningsvis förändrats, säger Magnus Carlsson till Qx.

Otroligt att inte alla kan respektera alla precis som de är! Du är fantastisk Magnus och vi står alltid på din sida! Tryck på gilla-knappen för att skicka ditt stöd till Magnus Carlsson.