Malin Berghagen och Tommy Nilssons dotter Linn har vuxit upp – detta gör hon i dag

Tommy Nilsson och Malin Berghagen var ett av Sveriges mest omskrivna kändispar under 90- och 00-talet.

Tillsammans fick de två barn. Isak och Linn.

Idag är Linn 24 år och hon brås verkligen på sina föräldrar.

Tommy Nilsson och Malin Berghagen fick upp ögonen för varandra i samband med att Tommy uppträdde på Hamburger Börs i Stockholm. Tommy var då en av Sveriges mest populära artister, och Malin hade synts i flera långfilmer.

Det slog verkligen gnistor den kvällen, och paret kom senare att gifta sig.

1995 blev de stolta föräldrar till sitt första gemensamma barn Linn. Sju år senare skulle de få tillökning i och med sonen Isaks ankomst.

Äktenskapet höll i 14 år innan paret valde att gå skilda vägar 2007. De är dock fortsatt bra vänner, och Tommy var till exempel en av de som sjöng när Malins mamma, Barbro ”Lill-Babs” Svensson begravdes.

https://www.instagram.com/p/BqC-n0VhVbT/

Idag har äldsta dottern Linn hunnit bli 24 år. Och hon brås verkligen på sin mamma och pappa.

Förra året berättade hon i en intervju med Expressen att hon drömde om en karriär inom både musik– och skådespelarbranschen. Linn medverkade då bland annat i en reklamfilm för Ramlösa.

– Eftersom de är i det offentliga ögat har folk förväntat sig att jag ska vara det också. Jag har inte riktigt känt av kändisskapet så mycket, mer än när folk har fått reda på vem min pappa är och tänker att jag borde kunna sjunga, sa hon till Expressen angående hur föräldrarnas yrkesval.

– Jag gillar musikbranschen och skådespeleri och jag kan fortfarande gå min egen väg. Men de har definitivt inspirerat mig.

https://www.instagram.com/p/B58eKrRJtVO/

Det gör Linn Berghagen Nilsson idag

Idag har Linn flyttat från Sverige till New York. Nyligen var Malin Berghagen och hälsade på sin dotter.

”Hon är modig, hon är klok, hon är tålmodig och nyfiken. Hon är stark och ödmjuk och full av bus. Hon är ekologiska hudvårdsprodukter, vintage och ett glas vitt vin. Hon är min dotter Linn med det vackra hjärtat. Såååå stolt över henne. Tack älskade unge för fantastiska dagar i New York”, skriver Malin på sin Instagram.

Vad härligt att Linn verkar ha en sån fin relation med sina föräldrar.

Vem tycker du hon är mest lik, mamma eller pappa?

Dela och kommentera på Facebook för att säga din åsikt!