Måns Zelmerlöw stoppas i direktsändning – här är det programledarna inte vill att han ska berätta

För lite drygt en vecka sedan var artisten Måns Zelmerlöw inblandad i ett polisdrama där han blev bestulen på sin mobiltelefon. I ett inlägg på Instagram berättade han om händelsen, och att det var förlusten av de privata bilderna på sonen som gjorde honom ledsen.

Men när han bjuds in till Sveriges Radio för att berätta om händelsen får han inte säga det han vill, då han får direktiv av programledaren.

Mycket går att ersätta, men inte bilder. Därför var det just det som Måns Zelmerlöw blev ledsen över att förlora när han blev bestulen på sin mobiltelefon här om veckan.

Jag var förkrossad, utan att veta om jag hade en backup med alla bilder på min son och allt som har hänt de senaste månaderna”, berättade Måns Zelmerlöw på Instagram.

Måns upptäckte att telefonen var borta när han var på ett biljardställe på Kungsholmen i Stockholm, och eftersom han hade massvis med bilder på 4 månader gamle sonen i den så vägrade han acceptera att den var stulen.

Måns Zelmerlöw
Foto: Maja Suslin/TT

Jagade tjuven

Med hjälp av appen ”Hitta min iPhone” så kunde Måns se var hans mobiltelefon var. Han satte sig i en bil och jagade tjuven, tills polisen kom och tjuven slängde telefonen i ett buskage, det skriver Hänt.

Fick inte berätta allt

Men alla detaljer kring vad som hände får inte Måns berätta om i radio.
– Nu får du tänka dig för, konstaterade programledaren Titti Schultz, när Måns gästade Sveriges Radio.

Måns började då om från början.

– Min telefon försvann. Jag körde en ”Hitta min iPhone” som jag aldrig använt tidigare, men det var ju väldigt bra och väldigt exakt.

Då avbröt Titti:

– Det finns andra telefoner man kan använda också.

– Absolut. Ehh… Det gör det.., skrattade Måns, som är van att kunna dela med sig av incidenter ur privatlivet.

Kort sagt, Sveriges Radio ville inte att Måns sa något som framstod som reklam.

Måns är bra härlig ändå. Dela om du tycker det var roligt att han delade med sig av händelsen.