Måns Zelmerlöws beslut för barnen – detta kompromissar han och Ciara om: ”Misslyckas alltid”

Måns Zelmerlöw är en av våra mest folkkära artister och har i många år synts till i mängder av olika sammanhang. Men bakom rampljuset är han också en kärleksfull pappa och make. Nu berättar han för Nöjeslivet om beslutet för barnen med Ciara.

Måns Zelmerlöw har hunnit med otroligt mycket under sin karriär trots att han endast är 37 år gammal.

Han har ställt upp i Idol, representerat Sverige och vunnit Eurovision Song Contest, axlat rollen som programledare för Allsång på Skansen, skapat egna föreställningar, och mycket mer.

Ja, meritlistan kan helt klart göras lång och idag är han en av våra mest hyllade och omtyckta artister.

Måns Zelmerlöw familj

Men bakom rampljuset är han också både pappa och make.

År 2019 tackade Måns och hans stora kärlek Ciara ja till varandra vid en kärleksfull ceremoni.

Därefter har de stått stadigt vid varandras sida och tillsammans har de även två gemensamma barn, och Ciara har även en son från en tidigare relation.

Måns Ciara
Måns Zelmerlöw och Ciara. Foto: Instagram/Måns Zelmerlöw

”Får leva min dröm”

Under i princip hela sitt vuxna liv har Måns varit känd. Han har både uppmärksammats i media, synts till i TV och stått på stora scener.

Att leva som offentlig person kan ha sina fördelar, och det är nog många som vid ett eller annat tillfälle fantiserat om att bli en ”kändis.”

Men det kan också vara påfrestande med bristen på privatliv.

Vad gäller Måns så förklarar han för Nöjeslivet att han inte längre strävar efter just att vara känd, men att han är väldigt glad över de möjligheter som det inneburit för honom.

– Det är klart att när jag var 18 år, slog igenom och kom in på Spy Bar första gången var det en jättegrej. Men sedan dess tror jag snarare att kändisskapet leder till att jag får göra så mycket roliga grejer. Jag skulle säkert kanske välja bort kändisskapet om det gick, om jag fortfarande fick göra alla dessa grejer. Men nu är det ju så att det kommer med det, och det är det värt. För jag får leva min dröm och göra allt kul jag vill, säger han.

Måns Zelmerlöw under julkonserten A Grand X-mas på Husqvarna Garden i Jönköping.. Foto: Mikael Fritzon / TT

Beslutet för barnen

Vad gäller att hålla familjelivet privat så förklarar Måns att han och Ciara haft lite delade åsikter.

Bland annat när det kommer till att reflektera några varv extra över exempelvis de bilder som paret väljer att publicera på sina barn på sociala medier.

– Jag gör ju det. Sen har jag en fru som reflekterar lite mindre över det. Så jag har insett att det är nog bara att åka med, säger han till Nöjeslivet.

Är det något ni diskuterat hemma?

– Gud ja, absolut har vi det.

Stjärnan menar att han själv gärna hade hållit familjelivet lite mer privat, men att han kommit till insikt med att det inte alltid är så enkelt.

– Men det är klart att jag har väl alltid haft en idé om att det ska vara lite mindre publik i mitt privatliv, men jag misslyckas ju alltid. Jag är alldeles för frispråkig och öppen, säger Måns och skrattar.

Vi önskar hela familjen allt gott!