Marie Serneholts livsförändring efter tvillingarna – stora överraskningen: ”Man blir lite svettig”

Marie Serneholt är ett välkänt ansikte hemma i de svenska hushållen och genom åren har vi sett henne i mängder av olika format.

Men bakom rampljuset lever hon ett härligt familjeliv med sin älskade Fredric Palmqvist.

Nu berättar hon för Expressen att det var en stor omställning när två barn dundrade in i deras liv på en och samma gång för några år sedan.

– Man blir lite svettig, säger hon till tidningen.

När kärleken gör intåg i livet vänds det ofta upp och ner snabbare än vad någon kunnat räkna med.

Många delar drömmen om den där personen som tar oss med storm, och när det väl händer gäller det att hålla hårt i den.

Marie Serneholt
Foto: TV4

Nu är det många år sedan Marie Serneholt hade lyckan att träffa sitt livs stora kärlek i Fredric Palmqvist, och känslorna mellan dem tycks vara sprudlande än idag.

”Vilken resa det varit”

I september skrev hon på Instagram hur livet plötsligt förändrades så fort de träffade varandra.

”För 5 år sedan möttes du och jag på en strand i Cannes och där och då förändrades våra liv för alltid. Vi har hunnit med mycket under de här fem åren och vilken resa det varit. Vi har testats om och om igen och nu står vi här med våra två barn starkare än någonsin. Du och jag älskling. Alltid. Älskar dig”,  skrev hon då.

2018 välkomnade paret sina älskade tvillingsöner Nicholas och Philip till världen.

Egna orden om stora överraskningen

Att det skulle bli tvillingar var dock något som kom som en total överraskning för paret.

– Det här var ingenting som vi någonsin hade kunnat föreställa oss. Alltså det fanns inte på kartan för mig att jag trodde det var tvillingar som låg i min mage. Det är mitt livs största chock när jag fick reda på det på ultraljudet, har Marie tidigare berättat i TV4:s ”Efter fem”.

Delar med sig av vardagen

I samma intervju berättar hon att det alltid varit en dröm att få två barn, men att det var väldigt oväntat att det skulle ske på en och samma gång.

Till vardags får vi följa Maries vardag på Instagram och där delar hon även gärna med sig av fina bilder på hennes äventyr med familjen.

På premiären för ”A man called Otto” fick barnen dock stanna hemma. För Expressen berättade Marie då att det var trevligt att göra sig lite extra fin och komma ut, även om det bästa hon vet är att vara hemma med barnen.

Stor livsförändring att bli mamma

I samma intervju fick hon frågan gällande huruvida mammalivet förändrat henne, och då förklarade Marie att det haft en enorm påverkan.

– Och vi fick två barn på en gång också, vilket är en jättestor omställning. Att helt plötsligt skifta fokus – som man egentligen haft på sig själv i många år – till de här två som… ja, men det har bara gjort livet så mycket roligare, så mycket bättre. Det är häftigt och lärorikt varje dag. Och ibland är det liksom… man blir lite svettig, sa hon till tidningen.

Foto: Henrik Montgomery / TT / kod 10060

Vi önskar hela familjen all lycka!