Mariettes barnbeslut med kärleken – månader efter stora familjelyckan: ”Mycket möjligt att vi…”

Mariette Hansson

Foto: Wikicommons, Instagram

Livet förändras när man blir förälder. Det vet inte minst Mariette som blev mamma i november.

Nu månader senare berättar hon om familjelyckan och om beslutet kring fler barn för sajten Hänt.

För fyra månader sen nåddes vi av det glädjande beskedet att Mariette Hansson, 39, och hustrun Isabell Grönqvist fått barn.

Sonen Dante välkomnades till världen och lyckan var total för familjen.

Drygt en vecka före födseln nåddes sångerskans följare av ytterligare ett glädjebesked. Hon och hustrun Isabell hade gift sig.

Mariette berättade i ett Instagram-inlägg om hur det vackra paret sa ja till varandra på en strand i Kullabygden. Bröllopet skedde i hemlighet, och inlägget förklarar artisten varför.

”Vi tycker att kärleken förtjänar att firas ofta och vi kommer därför hålla årliga kärleksfester istället för ett bröllop. Vi ser fram emot att hylla glädje, kärlek och tacksamhet tillsammans med nära&kära i många år framöver…” , skrev hon i inlägget.

LÄS MER: Mariettes gripande ord om kampen efter förlossningen – stöttas efter beskedet: ”Ingen ska behöva känna så”

Tuffa kampen efter förlossningen

Mariette delar flitigt och öppet med sig av sitt liv på sociala medier. Bland har hon beskrivit om hur tufft det kan vara som nybliven mamma.

I ett Instagram-inlägg beskrev Mariette frustrationen kring amningen.

”Innan jag blev mamma tyckte jag synd om de kvinnor som kände pressen med amning och trodde själv inte att det skulle påverka mig om det inte fungerade. Men väl på BB med hormoner som spökade i hjärnan fick jag panik när det inte gick min väg. Bröst som stenar, morfinsprutor i benet och sjuksystrar som förgäves använde hela sin tyngd på mina bröst i hopp om att hjälpa mig…”, skrev hon och fortsatte:

”Pressen som jag trodde inte skulle röra mig i ryggen blev plötsligt min verklighet och jag ringde mamma med tårar rinnandes från mina kinder och försökte få fram mellan hulkningarna att det inte fungerade… Jag vill bara säga till er som kämpat, kämpar eller helt enkelt inte vill kämpa med amningen – det är ok. Att vara en fin och kärleksfull mamma sitter inte i brösten”, skrev hon och avslutade:

”Det viktigaste vi har är kärleken och så länge det inte är någon brist på den – så finns det ingenting att oroa sig över”.

Vill ha fler barn

Sedan ett tidigare förhållande har Mariettes fru dottern Disa, 3. Dessutom har familjen också en fyrbent medlem, hunden Bosse.

Och trots den tuffa tiden som nybliven mamma kan Mariette tänka sig fler barn. I en intervju med Hänt berättar den folkkära sångerskan om hur hon ser på att utöka familjen ytterligare.

– Ja, jag vill säga att jag redan är sugen! Det är så konstigt, allt man går igenom och liksom det är omtumlande men ändå. Så det är mycket möjligt att vi försöker igen, vi får se, säger Mariette till Hänt.

Vem som kommer bära barnet är inte bestämt i nuläget.

– Det vet man aldrig, allt kan hända! Allt kan ske, säger Mariette i intervjun.

Så fint med familjelycka! Vi önskar er allt gott!

Exit mobile version