Foto: Wikimedia commons/ Instagram

Mariettes plötsliga barnbesked med Isabelle – bara veckor efter dotterns ankomst: ”Bestämde att vi…”

Mariette Hansson och hennes stora kärlek Isabelle hade i november den stora lyckan att få välkomna sin efterlängtade dotter till världen.

Nu kommer paret med ett nytt besked vad gäller att skaffa fler barn i framtiden.

Den 5 november 2023 var minst sagt en glädjens dag för ”Idol”- och ”Mello”-artisten Mariette Hansson, 40, och hennes älskade hustru Isabelle, 35.

Inte bara då de firade sin bröllopsdag.

De fick även välkomna sin efterlängtade dotter till världen.

I söndags fick jag och min fru världens finaste bröllopspresent. Jag vill rikta ett extra stort tack till personalen på Helsingborgs lasarett som tog så väl hand om oss, ni är fantastiska,” skrev de på Instagram då.

Därefter har de fått njuta av bebisbubblan tillsammans med familjen, som även består av sonen Dante och Isabelles dotter Disa från en tidigare relation.

Mariettes nya barnbesked

Nu har det gått några veckor sedan dotterns ankomst och på Youtube har paret delat med sig av tankarna kring att utöka familjen ytterligare.

– Ska vi ha fler ungar?, frågar Isabelle i en video enligt Hänt.

– Nej, det ska vi ju inte, svarar då Mariette.

I dagsläget har paret kvar nedfrysta embryos, men de verkar helt enkelt överens om att det inte blir några fler barn.

Men det finns en liten detalj som gör att de trots allt inte är helt säkra.

– Vi har ju faktiskt ett antal frysta embryos kvar, och vi fick hem ett papper nu om vi vill fortsätta betala för att ha de nerfrysta, eller om vi önskar destruktion, säger Mariette enligt sajten.

”Vi har inte riktigt bestämt oss”

Isabelle förklarar då att hon tycker det låter väldigt hemskt med ”destruktion” och att hon hellre hade betalat hela livet för att slippa se dem förstöras.

Att donera bort äggen går inte heller, eftersom Mariette inte genomgått den utredning som krävs för det.

– Jag hade kunnat ta de och sätta in de i min kropp, för vi är gifta. Så jag hade kunnat bära de, för då anses det inte vara donation på samma sätt. Så nu är vi i valet och kvalet om vi vill ha fler, säger Isabelle enligt Hänt och fortsätter:

– För vi var ganska nöjda och bestämde att vi inte skulle ha fler. Men när vi fick det här beslutet blev vi osäkra. Vi har inte riktigt bestämt oss.

Mariette Hansson, Isabelle
Foto: Instagram

Vi önskar er allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev