Martin Järborgs plötsliga besked med sambon – oväntade knepet för att hålla kärleken vid liv: ”Om det inte vore för Zlatan..”

Till vardags är vi vana vid att se Martin Järborg i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

Men när kamerorna slocknat lever han tillsammans med kärleken och deras två barn.

Och historien med hustrun började faktiskt på ett annorlunda sätt.

Nu berättar TV4-profilens partner om knepet som fick henne på fall, och som har hållit deras kärlek vid liv: ”Vi fortsatte garva och pussades till stängning”, skriver hon på Instagram.

Att kärleken är vacker kan nog de flesta skriva under på och många drömmer om att hitta ”den rätta”. 

Av de som lyckats med den bedriften, är det nog flera som skulle säga att den uppenbarade sig när de minst hade anat det. 

Så verkar även fallet vara för den så omtyckte TV4-profilen Martin Järborg – som till vardags hälsar god morgon till hela svenska folket, i TV4:s Nyhetsmorgon.

För förutom att han är en framgångsrik programledare är han även en make och pappa.

Parets kärlekshistoria

För honom hände det där oväntade för 17 år sedan, en sommarnatt 2004 – när en framtida livskamrat fanns alldeles runt hörnet.

Det var då Martin Järborg, 42 och Camilla Järborg, 36, träffades. Idag är paret gifta, har två barn och bor tillsammans på Lidingö.

I helgen var det på dagen 17 år sedan de träffades, vilket uppmärksammades av paret på Instagram.

”Grattis till mig som nappade på ”Är du här ofta eller?” för 17 år sen! I dimman (cigarettrök!) på Metropolis stegade han fram och levererade den vattentäta repliken. Jag garvade förstås och sen pratade vi, fortsatte garva och pussades till stängning, skriver Camilla och fortsätter:

”Sedan dess har det fortsatt så; prat, garv och puss varvat med livets svårigheter och sorger. Sen dess är det vi.”

Martin Järborgs svar på kärleken

Efter den oerhört vackra texten valde även Martin att dela hustruns inlägg och ge sin syn på kärlekssagan:

”När det gäller öppningsfrasen hävdar jag bestämt att:
1) jag inte sa så alls,
2) OM jag sa det var det ironi.
Oavsett! Sjutton år, inte illa. EM-tider även då. Det här var natten efter Sverige – Italien och Zlatans förlösande klackmål, som föranledde firande på stan. Så om det inte vore för Ibrahimovic hade vi aldrig träffats.”

Berättelsen uppmärksammas

Efter 17 år sprudlar fortfarande kärleken mellan paret och efter Instagram inläggen möttes de av en mängd fina kommentarer och tillrop. Bland dem var flera från Martins kollegor på TV4.

”Så fint. Grattis till er båda”, skrev Soraya Lavasani.

”Grattis till er. Jag tror bestämt på Camillas version!”, skrev Maria Forsblom som följdes upp av varma ord från Tilde de Paula Eby:

”Fint! Störst av allt! Grattis oavsett öppningsfras.”

Vi är så glada för er Martin och Camilla! Visst är kärleken vacker? Ge dem gärna lite kärlek genom att kommentera något fint på Facebook.