Foto: Vilhelm Stokstad / TT, Youtube/Malou Efter Tio

Nanne Grönvalls oro – efter beskedet om familjemedlemmen: ”Värker ända in i hjärtat”

Nanne Grönvall delar nu med sig av känslosamma ord på sin Instagram efter att hennes älskade fyrbenta familjemedlem råkat ut för hälsobekymmer.

Alla som har husdjur vet att kärleken till de små krabaterna är enorm.

De finns alltid där när man behöver dem som mest. Stöttar när man är ledsen, sprider glädje, kärlek och skratt.

Ja, våra fyrbenta vänner blir verkligen en del av familjen.

Just därför kan det vara extremt jobbigt och smärtsamt när de drabbas av sjukdomar, olyckor eller på något annat sätt mår dåligt.

Nanne Grönvalls känslosamma ord

Nu delar artisten Nanne Grönvall med sig av sina tankar och känslor efter att hennes hund Ripley tvingats besöka veterinären.

”Ännu ett veterinärbesök med Ripley i dag, som nu är 11 år och det börjar komma allt mer ’ålderskrämpor.’ Känns tungt, då det blir alltmer tydligt att han blir äldre och orkar mindre. Värk i leder så han haltar ofta. Vi trodde att det var artros, men inget av det syns på röntgen, så de letar vidare nu. Har dessutom fått lite olika mediciner mot olika saker och nya special-kostråd, som bl.a är extra ’snälla’ mot njurarna. Han är så otroligt duktig hos veterinären med alla undersökningar, men det gör alltid ont i en när de ylar till om det gör ont någonstans, längs undersökningarnas och behandlingarnas gång,” skriver hon på sin Instagram.

Följarnas reaktioner

Men som tur är har lilla Ripley fått komma hem igen, bekräftar artisten.

”Nu ligger han bredvid mig och vilar här hemma efter drygt två timmar hos veterinären. Tusen tack Sollentuna djurklinik för att ni alltid tar er tid så fint med våra pälsklingar. De är ju våra ’bäbisar’ här hemma. Älskar dem så det värker ända in i hjärtat, våra fyrfota familjemedlemmar,” avslutar Nanne.

I kommentarsfältet är det många som skriver peppande ord till stjärnan.

”Hög igenkänning. Enormt jobbigt när ens älskade fyrbenta inte mår riktigt bra. Krya!”

”Vi som älskar våra djur förstår”

”Åh förstår precis hur ni känner. Men han har så mycket kärlek omkring sig så han mår nog bra av närhet”

Styrkekramar till er, vi hoppas att Ripley mår bättre snart!