Foto: TT

Nanne Grönvalls underbara familjelycka – efter sonens stora steg: ”Oerhört kul”

Här är Nanne Grönvalls stora glädje – för sonen Charlies skull.
Nu berättar den folkkära artisten om sin stolthet.

– Det hade man inte kunnat föreställa sig, säger hon till Nöjeslivet.

Tage Danielsson: En av Sveriges främsta underhållare genom tiderna. Men hur växte egentligen vänskapen med Hasse fram? Vad vad det för mörker som präglade hans barndom? Och hur beskrevs han av de som kände honom?  Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify eller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Det är inte ”bara” Nanne och Peter i familjen Grönvall som gör succé på scenen.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20181015 Nanne och Peter Grönvall anländer till måndagens galapremiär av filmen "Lyrro - Ut & Invandrarna". Foto: Janerik Henriksson / TT
STOCKHOLM 20181015 Nanne och Peter Grönvall anländer till måndagens galapremiär av filmen ”Lyrro – Ut & Invandrarna”. Foto: Janerik Henriksson / TT

De äkta makarna tillika artisterna har två barn ihop, Felix Grönvall och Charlie Grönvall som båda faktiskt varit med i Melodifestivalen (2014 med gruppen Little Great Things och bidraget ”Set Yourself Free”). Nanne har också en son sedan ett tidigare förhållande.

Charlie Grönvalls succé – kliver fram i rampljuset

Charlie Grönvall spelar rollen som Walter i den kritikerrosade musikalen ”Hair” på Göta lejon i Stockholm. Han har tidigare dessutom medverkat i musikalen om punkbandet Noice.

– För mig som växte upp med Noice är det supercoolt att Charlie nu ska spela i den. Men Charlie visste inte mycket innan, utan frågade mig vilka Noice var. ”Va vet du inte vilka Noice är?”, reagerade jag. Sen ringde han tillbaks efter att ha lyssnat på deras musik och sa, ”shit mamma, vad bra det här är!”, har Nanne Grönvall tidigare berättat för Nöjeslivet.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20230317 Nanne Grönvall anländer till premiärfirandet av Micael Bindefelds biografi ”Mannen Myten Minglet” på Nedre Manilla. Foto: Christine Olsson / TT
STOCKHOLM 20230317 Nanne Grönvall anländer till premiärfirandet av Micael Bindefelds biografi ”Mannen Myten Minglet” på Nedre Manilla. Foto: Christine Olsson / TT

Med musikalen ”Hair” gör Charlie nu succé. Föreställningen har belönats med fina recensioner, och när Nöjeslivet talade med mamma Nanne tidigare i våras, såg hon fram emot att få gå och titta på sonen.

LÄS MER: Nanne Grönvall om oväntade kärleken: ”Starkare än någonsin”

I höst åker Charlie dessutom på turné – som ny sångare i Noice.

– Det ska bli jättekul. Det är så oerhört kul, Charlie har gått från Noice-musikalen till Hair. Det hade man väl aldrig kunnat tro när Noice kom 1979, säger Nanne Grönvall och fortsätter:

– Jag menar om någon där och då hade sagt till mig, när jag var runt 17-18 år, att en av dina söner kommer turnera med Noice. Då hade man sagt: ”yeah right”. Det hade man inte kunnat föreställa sig, säger Nanne Grönvall.

Så himla kul!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.