Pernilla straffas efter missad operation – så mycket tvingas hon böta: ”Skäms”

Pernilla Wahlgren lever ett hektiskt liv, inte sällan omringad av kameror. Och det verkar som att det har fått konsekvenser.

Nyligen avslöjade Pernilla att hon fick böta – för den missade operationsstiden.

Det råder ingen tvekan om att Pernilla Wahlgren, 56, har en hektiskt tillvaro. Hennes vardag består av att spela i musikaler, besöka radioprogram, spela in reklamfilmer – bland mycket annat.

Mitt i alltihop så blir hon och familjen inte sällan filmade av filmteamet som spelar in deras vardag, vilket vi tittare får ta del av i programmet Wahlgrens värld.

Nyligen dök Pernilla upp i radioprogrammet NRJ Morgon, där hon berättar mer om hur hennes stressiga schema ofta strular till det i planeringen.

Just därför så är det svårt att lita på att hon dyker upp i tid till någonting som hon bokat in.

Missade viktiga operationstiden

Pernilla avslöjar i samma veva en händelse som hon skäms över. Hon missade nämligen en viktig operation.

– Bara den här veckan har jag missat en operationstid och en röstkolls-tid. Så jag har fått betala 3000 kr i straffavgift för att jag inte dök upp, säger Pernilla i NRJ Morgon och fortsätter:

– Jag drog ut en tand för väldigt längesedan så jag går runt och ser ut som Krösa Maja för det fattas en tand. Då hade jag fått en tid för att man skulle stoppa in en ny tand, och det är en ganska stor operation så det var en kirurg där och allting. Jag skäms.

Pernilla Wahlgren i ”Wahlgrens värld”. Foto: Magnus Ragnvid/Warner Bros. Discovery

Men även fast att dottern Bianca Ingrosso föreslagit att Pernilla ska skaffa en personlig assistent som kan hålla ordning på schemat, så är Pernilla skeptisk till idén.

– Om jag har en assisten känner jag att det blir ytterligare någon att hålla reda på, säger Pernilla.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev