Pernilla Wahlgrens nya ödesbesked – därför drar hon sig undan från scenlivet: ”Kommer nog bli…”

Pernilla Wahlgren är tillbaka med en ny scenshow – kanske blir det hennes allra sista. När hon var med i ”Nyhetsmorgon” berättade hon mer om beslutet.

– Det här är vår tredje show tillsammans så vi har jobbat tillsammans i sex år, vilket är helt sjukt, säger hon i programmet.

Vi är vana att se hennes liv in i minsta detalj i ”Wahlgrens värld”, höra hennes ljuva stämma ihop med väninnan Sofia Wistams i podden ”Wahlgren & Wistam” samt bevittna hur hon med glädje, värme och professionalism leda ”Allsång på Skansen”.

Pernilla Wahlgren, 56, är en av Sveriges kändaste kändisar. Att hennes barn Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso också är löjligt heta och aktuella gör inte saken sämre.

Pernilla är verkligen namnet på allas läppar just nu.

Pernilla Wahlgren. Foto: Kanal 5

Aktuell med ”Happy ending”

Hon är dessutom aktuell med sin senaste show ”Pernilla Wahlgrens happy ending – den första avskedsturnén” som hade premiär på Cirkus i Stockholm torsdagen den 18 januari.

Det är hennes tredje show/turné med samma ensemble. Tillsammans med vännerna Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson, Kim Sulocki, Ola Forssmed och Edward af Sillén (regissör) spelar hon den nya föreställningen hela våren och hösten, med en paus på sommaren.

Först är det många föreställningar i Stockholm och Göteborg – sedan reser de runt och showar i bland annat Örebro, Karlstad, Malmö, Sundsvall och Västerås.

De har tidigare gjort ”Kort, glad och tacksam” samt ”Pernilla Wahlgren har fått hybris”.

Efter premiären fick Pernilla vara med i ”Nyhetsmorgon” och prata om sin nya uppsättning.

– Det var helt otroligt! Det var så mycket kärlek i publiken och vi fick liksom betalt i skratt, och det är det man vill ha när man jobbar med humor. Så vi är jättelyckliga, trötta men lyckliga, säger hon i programmet.

Blir hennes sista show

”Nyhetsmorgons” programledare Anders Pihlblad, som faktiskt var på plats på premiären, säger att Pernilla kör ”Tina Turner-tricket” och kommer ha flera avskedsturnéer.

Då skrattar hon till och flaggar därefter för att hon faktiskt tror att det inte blir någon mer show.

Anders Pihlblad. Foto: TV4
Anders Pihlblad är ett välkänt namn i ”Nyhetsmorgon”. Foto: TV4

– Exakt! Jag tror dock att det bara kommer bli en med det här gänget. Vi har ju kört… Det här är vår tredje show tillsammans så vi har jobbat tillsammans i sex år, vilket är helt sjukt. Men vi har så fruktansvärt kul tillsammans så man vill bara göra det om och om igen. Men… Det kommer nog bli den sista det här, säger hon.

”Det är ganska mycket snusk”

Anders Pihlblad hälsar också att det är mycket snusk i showen, precis som det varit i de tidigare förställningarna.

Pernilla har blivit lite av en fräck spelevink som inte drar sig för att skämta om intima saker, eller visa upp en stor del av sitt privatliv i realityserien ”Wahlgrens värld”. Det är därför inte så konstigt att det blir några skämt som är under bältet i nya showen.

– Ja! Det är ju lite så jag jobbar. Jag tycker ju att det är roligt, jag blir ju fnissig av det själv så ja, det är ganska mycket snusk. Men jag hoppas ändå att vi lägger det på en nivå så det känns okej. Folk skrattar iallafall väldigt väldigt mycket, svarar hon.

Du har så många järn i elden ändå, Pernilla. Så vi kommer ändå kunna följa dig och din härliga humor och personlighet på tv och på scenen.

Vi ser bland annat fram mot en till sommar med dig på ”Allsång på Skansen” och nya säsonger av ”Wahlgrens värld”.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev