Pernilla Wahlgrens oväntade fynd i ringasken – under Christian Bauers frieri: ”Så gulligt och charmigt”

Strax innan nyår förlovade sig Pernilla Wahlgren med kärleken Christian Bauer.

Nu avslöjar Pernilla Wahlgren detaljerna kring frieriet – och om sin specialgjorda förlovningsring som väcker reaktioner.

– Jag tycker att det är så gulligt och charmigt, för att det är vår humor, säger hon i podden ”Wahlgren & Wistam”.

Tittarna har fått följa Pernilla Wahlgrens liv i realityserien ”Wahlgrens värld” i tolv säsonger.

I den senaste säsongen har tittarna, förutom att få följa med i stjärnans vardag, även fått följa kärleken mellan henne och Christian Bauer. I den senaste säsongen får vi bland annat se paret ha fullt upp med flyttkaos och fira ettårsdag.

Nu har de flyttat in, och Pernilla har fått fira sin första jul och 55-årsdag, i sitt nybyggda hus. Mellandagarna tillbringade hon och familjen i Sälen – och då var även kamerateamet med. Och under resan tog hon och Christian ytterligare ett stort steg i relationen – och förlovade sig.

Nu framkommer fler detaljer om det romantiska frieriet.

Pernilla Wahlgren. Foto: SVT

Pernilla och Christian tog släde upp till fjällstugan i Sälen

Det är i podcasten ”Wahlgren & Wistam” som Pernilla Wahlgren berättar mer om frieriet. I podden, som hon har tillsammans med vännen Sofia Wistam, berättar hon att Christian gick ner på knä under en middag i fjällstugan som de hyrt.

De hade tagit sig upp till fjällstugan genom att åka släde, och hade fått höra att det saknas elekricitet och att det är utedass som gäller. När familjen skulle äta middag vara alla ordentligt påpälsade.

Då tog Christian av sig skidstället – och ”hade jeans och snyggskjorta under”, säger Pernilla.

Trots det anade hon till en början ingenting.

– Inte ett dugg. Christian berättade i efterhand att han har varit så nervös under de här dagarna. Jag har varit noll nervös, säger hon i podcasten.

”Jag rappar, han gråter”

När Christian började spela deras favoritlåt, ur högtalarna han haft med sig upp, började Pernilla sjunga med.

– Av nån anledning börjar jag rappa till den här låten. Jag började rappa om att mitt liv var kaos och att allting var fel, sedan kom Chrille in och då blev jag hel, säger hon och fortsätter:

– När jag plötsligt vänder mig om ser jag att han sitter på golvet. Och jag är så fnissig för att jag håller på med min ironiska rapp och han får inte fram ett ord för att han är så rörd. Han kan inte prata. Så jag rappar och han gråter.

Först trodde Pernilla att han skojade, men när han började gråta insåg hon att han skulle fria.

– Han var så söt efteråt när jag sa “förlåt jag var ju mitt uppe i en rapp och var så fnissig”. Men han svarade bara att ”Det är därför jag älskar dig. Det är typiskt dig”. ¨

– Gud så roligt, säger Sofia.

– Ja, men det blev väldigt fint och rörande, svarar Pernilla.

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer i ”Wahlgrens värld”. Foto: Kanal 5/Youtube

Historian bakom uppseendeväckande ringen

Ringen som Christian hade valt ut åt Pernilla hade också en rolig historia.

De som har följt Pernilla i ”Wahlgrens värld” vet nog att stjärnan har en förkärlek för ananas – ett motiv som hon bland annat flitigt inreder sitt hem med.

Därför hade Christian låtit göra en ananasring till frieriet. Något som har chockerat hennes tjejkompisar, berättar hon.

– Jag tycker att det är så gulligt och charmigt, för att det är vår humor. Det behöver inte vara värsta ringen med en stor diamant. Han ville göra en personlig ring till mig och han vet hur mycket jag gillar ananas. Den är jättefin.

Pernilla betonar ändå att ringen är rätt diskret och ”inte prålig”.

– Det ser ut som en slät guldring om man tittar noggrannare så har de gjort en ananas som är lite upphöjd.

Vi önskar er all lycka i framtiden! Skriv gärna en glad kommentar till det här fina paret.