Prinsessans kärleksshaman kritiseras av manliga älskaren: ”Tror inte på honom som person”

Kärleks-shamanen lever livet tillsammans med den norska prinsessan Märtha Louise.
Nu berättar Shaman Dureks ex helhjärtat om sitt förhållande med shamanen till brittiska Daily Mail.

Och han har inget gott att säga.

Shaman Durek Verrett, 44, och prinsessan Märtha Louise, 47, gick ut offentligt med att de var ett par när de drog ut på Norge-turné, där de arrangerade ett föredrar som heter ”Prinsessan och shamanen”.

Paret har befunnit sig i en mediestorm sedan de gick ut med sitt offentliga förhållande. De har blivit hyllade av människor, men också fått mycket kritik.

Det har nämligen varit en hel del kritik riktat mot om det nya paret skulle ha utnyttjat Märthas prinsess-titel på ett kommersiellt sätt för att tjäna mer pengar på presentationerna de har hållit i.

Även arbetat med ex-partnern

Efter att turnén var över i slutet av maj har det varit lugnt för Derek och den norska prinsessan, men nu har shamanens ex valt att uttala sig om honom till Daily Mail.

Shaman Durek Verrett var nämligen tillsammans med Hank Greenberg, 47, år 2007. De var tillsammans i åtta år och det har visat sig att de även jobbade tillsammans. Greenberg arbetade som massageterapeut och höll i seanser som kallas ”Heaven and Earth”.

Greenberg, som just nu bor i Arizona, USA, har inte uttalat sig om Durek Verrett till den norska prinsessan, men han lättar nu på hjärtat för Daily Mail – och han har mycket att säga om shamanen.

– Jag älskar Durek och önskar honom det bästa, men jag har inget trevligt att säga om honom. Jag har svårt att tro på att han är äkta, baserat på min egen erfarenhet av honom, berättade Greenberg till Daily Mail och fortsatte:

– Han har en otrolig talang och jag tror på hans tro om att kärlek är lösningen på allt, men jag tror inte på honom som person.

”Tycker inte att det är etiskt”

Durek och Greenberg gjorde slut 2015. Men Greenberg berättar att Dureks sätt att utöva sitt spirituella vägledarskap är det han är kritisk emot.

Han syftar bland annat på den vänskapliga relationen som Durek har med sina klienter, fram för allt de välkända som till exempel Hollywoodskådisen Gwyneth Paltrow.

– Det blir en intressekonflikt för en rådgivare. Jag tycker inte att det är etiskt. Jag skulle känna mig ansvarig om någon blev skadad, säger Greenberg till Daily Mail.

Nytt kärlekspar

För Märtha Louise och Durek Verrett är kärleken fortsatt väldigt stark. För tre dagar sedan la prinsessan ut ett inlägg på Instagram, där hon skrev om mannen hon förälskat sig i.

Vad tycker du om det här? Lämna gärna en kommentar.