Robin Bengtssons fina kärleksförklaring till sonen – stolta orden: ”Helt obegripligt”

Robin Bengtssons äldste son William har hunnit fylla nio år.

I samband med födelsedagen valde stjärnan att dela med sig av väldigt fina ord tillägnade honom.

För en tid sedan förändrades livet för Robin Bengtsson och Sigrid Berson när de välkomnade sitt första gemensamma barn till världen.

Efter en lång väntan fick de äntligen hålla det lilla livet i famnen den 16 september.

”Var verkligen rädd”

Förlossningen har Sigrid beskrivit som väldigt tuff.

”Efter 36 långa timmar med värkarbete så avslutades förlossningen med ett akut kejsarsnitt. Jag vet inte hur jag hade klarat av kejsarsnittet utan Robin intill mig. Jag var så säker på att jag skulle föda vaginalt att jag inte hade känt in hur det skulle vara att behöva göra ett snitt. Det kändes mycket obehagligare än vad jag var beredd på och det vill jag inte sticka under stolen med. Jag var verkligen rädd men Viggo behövde komma ut och det var det viktigaste,” skrev Sigrid på sin Instagram.

Trots att vägen dit inte blev som tänkt så var lyckan enorm när de väl fick träffa sin älskade son, som fått namnet Viggo.

Men även om Sigrid och Robin såklart blev både stolta och glada så finns det en person som är minst lika, om inte mer, lycklig över lillpojkens ankomst.

Viggos storebror William

Robin har nämligen en son från ett tidigare förhållande och när Viggo föddes förklarade Robin att han var väldigt redo för sin roll som storebror.

”Vi är ju såklart tokkära i honom redan och hemma väntar en väldigt nöjd och mallig storebrorsa,” skrev Robin Bengtsson då på sin Instagram.

Efter det har han delat med sig av många fina bilder på pojkarna på Instagram och kärleken syskon emellan är stor.

Fina orden till Wille på födelsedagen

Under måndagen hade familjen all anledning att fira, då det var dags för Wille att fylla 9 år.

”Helt obegripligt – men igår fyllde vår goa ”lilla” storebror 9 år!! Stanna tiden! Att vara din farsa är en ren jäkla lyx och fröjd ska du veta kompis,” skriver Robin.

Även Sigrid delade med sig av sin stora kärlek till bonussonen på hans födelsedag.

”Idag fyller världens bästa storebror 9 år!! Grattis Wille-bus!!! Jag är så tacksam för att just du kom in i mitt liv. Jag älskar dig oändligt!! Vår stora, snälla, fina kille!” skrev hon.

Följarnas reaktioner

I kommentarsfälten väller grattisönskningarna in.

”Grattis Wille, i efterskott. Du har din fars ögon och din stolthet som storebror lyser i dem.”

”Det värmer mitt hjärta när du skriver så fint om din bonusson! Grattis till Wille på födelsedagen och att han fått dig som bonusmamma.”

”Grattis till 9-åringen! ”

”Grattis du otroliga storebror”

Grattis i efterskott, Wille! Hoppas du fick en magisk födelsedag!