Foto: TV4/Instagram

Så får Lasseman och Therese kärleken att blomstra – knepet med frun i relationen efter 30 år: ”Viktigt”

Han gör succé i TV4-köket i ”Sveriges mästerkock VIP”.
Lars ”Lasseman” Larsson håller just nu också på med ett stort projekt på hemmaplan – där hustrun Therese spelar en av huvudrollerna.
– Det bästa är att vi har samma intressen, säger Arvingarna-stjärnan till Nöjeslivet. 

Nyheten om att Agnetha Fältskog blivit ihop med sin stalker slog ned som en bomb på 90-talet. Men vad dolde sig bakom rubrikerna? Hur förvandlades en romans till en ren och skär mardröm? Hur träffades dem? När gick allt fel och vad hände sen? Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify elller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Lars ”Lasseman” Larsson är högaktuell som en av deltagarna i årets upplaga av ”Sveriges mästerkock VIP”. I programmet som sänds på onsdagarna i TV4, får ett gäng kändisdeltagare prova sina vingar i Mästerkocksköket.

På onsdagskvällen sänds det andra avsnittet – vilket också betyder att årets första deltagare kommer tvingas lämna tävlingen.

Arvingarnas ”Lasseman” fick en fin start på sitt matlagningsäventyr då han förra veckan lagade en hyllad rätt.

Artikeln fortsätter under bilden.

Utanför tv-rutan har Lasseman under våren varit högaktuell med Arvingarnas krogshow ”I love Arvingarna” på Hamburger börs i Stockholm. En show som nu återkommer till Göteborg.

Dessutom har han ett stort renoveringsprojekt på gång tillsammans med hustrun Therese, som han träffade för 30 år sedan.

Artikeln fortsätter under bilden.

På Instagram visar de upp hur de tänker att de vill ha det – och det tycks bli en hel del grönt. 

– Ja, det var lite inspiration på växter som vi tänker oss. Vi vill ha mycket grönt och vitt. Det var det väl även på vårt förra hus, vi blandar inte in så jättemånga andra färger som rött och lila eller så. Det vita är väldigt fint, och nu kommer ju våren också så då blir det ännu bättre, säger Lasseman till Nöjeslivet. 

Artikeln fortsätter under bilden.

Apropå våren och kärleken: Vad är det bästa med din hustru Therese? 

– Det bästa är att vi har samma intressen. Vi är både ett par och samtidigt kompisar som delar intressen. Det är väl det som är bra. Man är ganska lika och det funkar bra, säger han. 

Hur får man kärleken att blomstra i så många år som ni har lyckats med?

– Allting går väl upp och ner beroende på ålder och sådär. Som när man har småbarn eller när de blivit lite äldre, det är bara försöka göra det så bra som möjligt i alla situationer. Samtidigt som man ska låta den andra göra sina egna saker också, utöver att göra saker ihop. Det är nog viktigt. Att ta hänsyn till varandra.

Vad har du för egna intressen?

– Jag gör väl inte så mycket grejer själv egentligen. Jag har väl ett båtintresse som kanske inte Therese delar, och då fixar jag med båten väldigt mycket med min svåger. Sen blir det en del padel också med kompisar. Ut och äta. Lite sånt.

”Sveriges mästerkock VIP” sänds på onsdagar klockan 20.00 i TV4 våren 2023.

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar.