Sanna Nielsens privata bild med sambon och sonen – visar upp lyckan med familjen: ”Lycklig och tacksam”

Tidigare ”Allsång på Skansen”-ledaren Sanna Nielsen delar med sig av ett fint ögonblick. Under tisdagen firade nämligen hon och sambon Joakim att deras son Gibson fyllde år.

De bästa och mest omtumlande år jag varit med om i mitt liv. Han är verkligen allt jag kunde drömma om”, skriver hon i ett fint inlägg på Instagram.

Artisten och programledaren Sanna Nielsen, 38, har varit tillsammans med Joakim Ramsell, 51, i över 15 år. De är inte gifta, men sambos.

Han är musiker och de lärde känna varandra när de spelade ihop.

– Vi lärde känna varandra på scenen innan vi blev ett par. De två turnéerna vi gjorde ihop, när det bara var jag och hans gitarr, är nog de roligaste jag gjort, sa hon 2015.

För två år sedan blev paret föräldrar för första gången. De har en son vid namn Gibson.

Läs mer: Sanna Nielsens beslut med kärleken – avgörande draget för 2-årige sonens skull: ”Vi vill visa honom”

Under tisdagen firade de alla tre en väldigt speciell dag. Nämligen sonens andra födelsedag i livet.

Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell. Foto: Instagram

Vår lille kille blir 2 år idag. De bästa och mest omtumlande år jag varit med om i mitt liv. Han är verkligen allt jag kunde drömma om. Han ger mig också trötta ögon och jag sliter mitt hår ibland när känslorna hos vårt hjärta blir stora och överväldigande och man inte alltid vet hur man ska navigera, men så tacksam jag är för varje dag med Gibson”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

Att vi får följa honom i alla hans steg. Att vi får vara hans mamma och hans pappa. Att vi får vara de han vill hänga med mest. Att vi får vara de han vill gråta ut hos, skratta med och busa med”.

Minnen från förlossningen

Hon beskriver också hur hon för två år sedan kämpade rejält med förlossningen. Gungstolen var hennes bästa vän, pannmassagen från Joakim och barnmorskan var drömmig, hon sjöng ”Undo” för personalen på avdelningen mitt under den smärtsamma perioden. Hon minns även lustgasen och allt galet som kom ur hennes mun.

Alla minnen kommer tillbaka och hon avslutar med att säga några flera vackra ord till sin son på hans speciella dag.

Till slut kom det en fantastisk liten människa och jag har aldrig känt mig starkare i min kropp och från den stunden blev jag mamma. Så lycklig och tacksam över att jag får va mamma till Gibson. Det viktigaste i mitt liv. Stort grattis älskade Gibson på 2-årsdagen”, skriver Sanna.

Sanna Nielsens sambo Joakim Ramsell och sonen Gibson. Foto: Instagram

Så väldigt vackra ord, Sanna. Att bli förälder är det största man kan vara med om. Kärleken till ens barn är villkorslös och gigantisk.

Stort grattis till lilla Gibson på födelsedagen!