Foto: Instagram @sdfinerofficial

Sarah Dawn Finers avgörande gravidbeslut – efter långa väntan: ”Jag försöker egentligen bara…”

När som helst väntas Sarah Dawn Finer bli tvåbarnsmamma.
Nu berättar den folkkära artisten om beslutet för den närmaste framtiden.

Den folkkära artisten Sarah Dawn Finer går i väntans tider. Det var vid årsskiftet som hon själv valde att först berätta om den glada nyheten.

”Talang”-jurymedlemmen väntar sitt andra barn.

– Jag önskar mig att min bebis kommer ut om några månader och är frisk. Och att jag klarar mig igenom den här pandemin hela vägen tills dess, sade Sarah när hon gästade programledaren Tilde de Paula Eby i TV4:s ”Efter fem” strax före jul.

Sedan dess har artisten bland annat visat sin kroppsförändring i takt med graviditen – och därefter också hyllats av följarna i sociala medier.

Sarah Dawn Finer har liksom resten av artistbranschen fått skjuta på eventuella framtida spelningar med publik till följd av coronapandemin.

Hon har samtidigt gett ut EP:n ”Songs for comfort” med bland annat singeln ”Be gentle” – och släppt en digital konsert från Scalateatern i Stockholm.

Utanför musikens värld har den mångsidiga artisten och programledaren påbörjat en ny karriär.

Hon har nämligen en egen podcast som går under namnet ”Talk to me”. I podden har hon bland annat gästats av artister som Lill Lindfors, Mauro Scocco, Petter Askergren och ishockeyspelaren Mats Sundin.

Nu berättar Sarah Dawn Finer att produktionen bakom podcasten arbetar stenhårt i skrivande stund – för att kunna publicera nya avsnitt. Detta samtidigt som Sarah själv får fokusera på sin graviditet.

”I och med att jag väntar på att ”trycka ut en bebis”, vilken dag som helst, så sitter jag och Per in i det sista och klipper de intervjuer jag hunnit gjort innan, så att ni kan fortsätta få en i veckan även då. Men .. om allt går bra med bebis och så, så har jag fått ett annat litet jobb, i några dagar … som jag hoppas kunna berätta om, när jag vet om det kommer gå att genomföra”, skriver hon på Instagram.

Vardagen är hektisk för artisten och programledaren just nu.

”Just nu försöker jag ”boa” lite för bebis och förbereda mig, hur man nu gör det?! Hahaha… Jag försöker egentligen bara andas och chilla när det går.. (har man fler barn är det ju drag jämt) Mer än så, det kan jag inte just nu. Bara att vänta.. Tackar gudarna för badkar. Så man kan få några minuters lättnad för ryggen..”, skriver Sarah Dawn Finer.

Vad som väntar för artisten i framtiden står skrivet i stjärnorna på grund av coronaläget i världen.

”Ja, det har gått över ett år nu i pandemin, och vi vet inte mer om vad som händer framöver nu än vi gjorde då, så det är fortfarande en dag i taget för alla”, skriver hon.

Nu önskar vi Sarah Dawn Finer stort lycka till med graviditeten! Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida.