Stjärnparet Lasse Hallström och Lena Olins dotter har vuxit upp – så här ser hon ut i dag

Det svenska superparet, regissören Lasse Hallström och skådespelerskan Lena Olins dotter, Tora har vuxit upp.

Enligt uppgifter till Expressen gör hon succé inom finansbranschen men det är nu när en bild tillsammans med mamma Lena, som dottern nu hyllas för den slående likheten.

Ett av våra mest framgångsrika par i Sverige är väl ändå Lena Olin och Lasse Hallström. Tillsammans har de verkligen satt Sverige på filmkartan och röjt stora framgångar utomlands som skådespelare och regissör.

Tillsammans har de också dottern Tora Hallström.

Hon föddes 1995 och mamma Lena har tidigare stolt berättat om dotterns framgångar i USA, där Tora studerade och numera gör succé inom finansbranschen.

Nyligen fyllde Lena Olin år och fick då ett kärt besök av sin dotter.

”Du kom hem Tora Hallström och gjorde min födelsedag till den GLADASTE”, skrev hon på Instagram.

Tora Hallström här tillsammans med mamma Lena och pappa Lasse. Foto:Mats Andersson / TT

Lena Olin om dotterns talang: ”Skulle inte förvåna mig…”

Och om man ska tro mamma Lena, så finns faktiskt talang för skådespeleriet även hos Tora.

– Hon är en bra dansare och skulle kunna bli skådespelare om hon vill. Hon är nyfiken och har inget emot att stå på en scen – så det skulle inte förvåna mig om hon blev skådespelare, har Lena Olin tidigare sagt till Expressen.

Och Tora har faktiskt visat prov på sin talang. Hon har nämligen medverkat i några av de filmer som hennes pappa har regisserat. Debuten gjorde hon som 13-åring i dramafilmen ”Hachiko: A Dog’s Story”, där Richard Gere spelade huvudroll. 2013 var hon med i ”Safe Haven”.

Så underbart att se att Tora mycket väl kan gå i sina föräldrars fotspår! Gilla eller dela om du också blev förvånad över hur slående lik hon är sin mamma Lena!