Carola Häggkvists följare är oroliga för artistens hälsa

Stora oron för Carola – nu larmar fansen om stjärnans hälsa efter nya bilderna: ”Ta hand om dig”

Livet kan vara nog hektiskt för vem som helst. Heter du Carola Häggkvist och är en av Sveriges största artister genom tiderna är vardagsschemat än mer fullspäckat.

I ett inlägg på Instagram skriver hon att hon känner sig utmattad och behöver vila efter en intensiv sommar – dessutom har hon testat en omtalad vitaminbehandling.

Nu uppmanar stjärnans följare henne att ta det lugnt framöver.

Ett avslut på sommarens popturné och en nystart med förberedelser inför höstens konserter. Så beskriver den nyblivna 57-åringen Carola Häggkvist sitt liv just nu.

Under året hon på med ett ambitiöst projekt vid namn Four Faces, en turné som drog igång i våras och pågår ända till november.

Carolas ”fyra ansikten” har att göra med olika genrer som hon sjungit genom åren. Det är pop, rock, musikal och gospel. För varje genre, eller ”ansikte”, har hon en egen turnéplan.

Själva huvudturnén avslutar hon med gospel den 18 november i Stockholm. Men en bonusföreställning väntar.

Läs mer: STORT GRATTIS: Carola Häggkvist fyller 57 år – underbara nyheten inför den stora dagen: ”Riktigt bra!”

Carola: ”Är mestadels självförvållat”

Det är förståeligt att en av Sveriges största, populäraste och mest upptagna underhållare känner sig lite sliten.

I ett inlägg på Instagram målar Carola upp en bild hur hennes tillvaro ser ut just nu. Följarna får en detaljerad beskrivning.

Carola Häggkvist
Foto: SVT/ Carina Bergfeldt Talkshow

Egentligen är jag lite för trött för att skriva just nu, som på bilden (och jag vet att jag inte måste). Men jag vill ändå dela lite vardag med dig”, skriver hon och fortsätter:

Det händer så mycket hela tiden som jag just nu behöver beta av för att hinna med! Ni vet bilden med jongleraren.. men det är mestadels självförvållat. Och jag vet att det också är för en kortare period och att det även handlar om ett avslut och nya starter för mig”.

Hon skriver vidare att hennes telefon plingar kontant och att hon även känner av lite hjärtklappning på grund av allergi.

Hon visar också upp en bild på hur hon och kändisfrisören Bobby Oduncu besökt en klinik för att få en vitamininjektion intravenöst för att få en kickstart på hösten. En ”vitamincocktail på dropp” som hon själv säger.

Nyfikenheten gör att jag vill testa det som ändå verkar vara en ”hjälp på traven” när det är tunga väderväxlingar och min kropp reagerar på det. Och jag måste säga att när jag vaknade imorse var jag MYCKET piggare och varit stor del av dagen”, skriver Carola.

Följarnas vädrar sin oro

Nu sträcker hennes följare ut en hand till henne i kommentarsfältet. De uppmanar henne att ta det lite lugnare.

Du vet väl om att du är värdefull. Efter jul hoppas jag du får semester en längre tid”, skriver en person.

Ta hand om dig i och genom allt! Hälsan viktigast”, skriver en annan.

En trejde kommenterar:

Kära söta Carola, du måste ta det lite lugnare och hinna bara vara också, annars bränner du ut dig”.

Ta det lugnt, Carola! Snart är hösten igång på allvar och det blir förhoppningsvis lite lugnare. Hälsan är viktigast.