STORT GRATTIS: Marie Serneholt fyller 38 år – nu visar hon upp stora familjelyckan

Marie Serneholt fyller år och då passar vi självklart på att uppmärksamma den folkkäre tv-profilen.

Och livet som tvåbarnsmamma – det verkar hon onekligen ta med ro.

Nu delar hon med sig av familjelyckan.

Marie Serneholt fyller 38 år och det ska såklart uppmärksammas.

Under sin karriär har hon testat på flera olika yrken. Bland annat har hon arbetat som artist, programledare och modell. I slutet av 90-talet inledde hon sin artistkarriär med gruppen ”A-Teens” och det blev startskottet för artistens resa mot rampljuset.

Idag har sångerskan en gedigen karriär bakom sig och de flesta känner nog igen henne från tv-rutan. Som soloartist deltog hon i Melodifestivalen 2009 och två år senare kom hon att vara programledare för samma program. 

Dessutom har hon lett Bingolotto och även deltagit i TV4:s succéprogram Let’s dance.

Kärleken

När sångerskan och Måns Zelmerlöw blev tillsammans 2008 var de ständigt omtalade som det ”perfekta paret”. Två unga singlar som båda, vid tidpunkten, var högaktuella som programledare. Men relationen varade bara i tre år och 2011 gick paret isär 

Några år senare skulle Marie istället finna sin nuvarande pojkvän, Fredric Palmqvist och 2018 blev paret föräldrar till tvillingarna, Philip och Nicholas.

”Helt ny nivå”

Bebislyckan var total och Marie Serneholt har tidigare förklarat för tidningen Mama hur parets relation växt i samband med glädjebeskedet. 

– Nu handlar det ju inte bara om oss och våra behov längre. Barnen kommer alltid först och eftersom vi har en rätt krävande situation i och med att vi är tvillingföräldrar gäller det att man hjälps åt och försöker vara ett team. Jag skulle säga att vår relation har tagits till en helt ny nivå, den är djupare än någonsin och vi är inte ”bara” flickvän, pojkvän längre utan även mamma och pappa till våra barn. Vi är familj, sa hon då till Mama.

Visar upp familjelyckan

Nu har det gått tre år sedan förlossningen och familjen ser ut att ha det riktigt bra! På Maries Instagram-konto kan följarna ta del av familjens vardag och upptåg.

Det ser onekligen ut som att familjen njuter av sommaren!

Stort grattis Marie! Vill du också gratulera henne på dagen? Lämna då gärna en kommentar på Facebook!