Tareq Taylor och Tony Irvings agerande i SVT väcker känslor – tittarnas nya krav på SVT: ”Finns fler platser ni kan besöka”

På måndagen var det final för Tareq Taylors matresa. Det har varit ett program som berört, inspirerat och framför allt hyllats.

Efter säsongsavslutningen vill tittarna nu se mer av stjärnorna.

Den senaste tiden har vi fått ta avsked av många fina tv-program för sommaren. Allsång på Skansen, Lotta på Liseberg, Bingolottos sommarkväll och flera andra program har nyligen haft säsongsavslutningar.

Det är alltid lite vemodigt den här tiden på året med alla program som slutar. Det känns lite som att sommaren slutar med dem.

Men framför oss har vi å andra sidan höstens fullspäckade tv-tablå att se fram emot!

Resan är över – för den här gången

Tareq Taylors matresa hade under måndagen sin säsongsfinal. Under sex avsnitt har vi fått följa Tareq Taylor och Tony Irving på en känslosam resa genom Storbritannien.

Under programmets gång har de sökt sina rötter och svar på sina släktgåtor. Samtidigt har fokus också legat på att utforska den brittiska matkulturen.

Tareq och Tony har verkligen öppnat sina hjärtan, både för varandra och för tittarna. Genom resans gång har de vi fått höra deras livshistorier, vilka ofta kantats av tårar. Exempelvis under premiäravsnittet då Tony besökte sin hemby.

LÄS MER: Här bryter Tony Irving ihop – kan inte hålla tårarna tillbaka efter känslosamma mötet: ”Ville bara långt bort”

Artikeln fortsätter efter bilden.

Tareq Taylor och Tony Irving
Foto: SVT

Kort och gott har det varit ett fantastiskt fint och genuint program som de båda stjärnorna har bjudit på. Det märks att deras vänskap vuxit sig allt starkare under resans gång.

Jag hoppas verkligen att vi får se dem båda två i en ny säsong av programmet. De är ju så bra tillsammans!

Tareq och Tony hyllas efter programmet

Och det verkar onekligen som att tittarna håller med om den saken. På sociala medier har folk uttryckt sina hyllningar och sin kärlek för radarparet.

Så intressant och lärorikt att få följa er på livets resa.Tack.❤❤❤”, skriver en person på Facebook.

Mycket bra och intressant program. Fint filmat om två duktiga och fängslande personer”, skriver en annan.

Underbart program ni är underbara jag väntar på ny inspelning med er, England är stort finns fler platser ni kan besöka och laga mat”, skriver en tredje person på Facebook.

Det är bara några få exempel på alla de hyllningar som programmet fått. Det är tydligt att många vill se en till säsong av Tareq Taylors matresa.

Jag håller verkligen med! Tareq och Tony – ni är fantastiska! Hoppas verkligen att ni kommer tillbaka med en ny resa!

Vad tyckte du om programmet? Dela gärna med dig av dina tankar i en kommentar på Facebook!