Tina Nordström slår tillbaka – efter intima ryktena: ”Slänger ner allt i en låda”

Hon är en av landets mest folkkära stjärnkockar och gör nu comeback i tv-rutan.
Men Tina Nordström har inte alltid varit förskonad från elaka rykten.
Här är hennes iskallt coola reaktion på skriverierna.
– När någon försöker luska fram något ur mig så brukar jag säga att jag ”slänger ner allt i en låda och gjuter betong över!”, säger hon till Amelia.

Tina Nordström är utan tvekan en av våra mest folkkära tv-kockar.

På onsdagskvällen är hon åter tillbaka i rutan. Då är det äntligen säsongspremiär för ”Sveriges yngsta mästerkock” – programmet där Tina tillsammans med kollegan Danyel Couet coachar barn och unga i matens ädla konst.

Foto: TV4

Tolv nya glada talanger intar köket och får vägledning av stjärnkockarna som bjuder på massor av bra tips och tricks. Även om det i slutändan är en tävling, står som vanligt glädjen i första rummet.

Detta är någonting som Tina och Daniel ser till!

”Nervositeten är stor när en ny kull småkockar hälsas välkomna av Danyel och Tina i mästerkocksköket. Deras första uppgift blir att laga varsin signaturrätt och därefter väntar en utmaning som kräver gott samarbete och snabba händer”, skriver TV4 om premiäravsnittet.

Tina Nordström leder ”Sveriges yngsta mästerkock” 2021 tillsammans med kollegan Danyel Couet. Foto: Karolina Henke/TV4

Tina Nordström är förstås laddad inför säsongsstarten av ”Sveriges yngsta mästerkock”.

”Imorgon smäller det! Tolv småkockar tävlar om titeln Sveriges yngsta mästerkock 2021!”, skrev hon på Instagram under tisdagen.

När den omtyckta kocken och tv-profilen medverkade i en intervju med magasinet Amelia i höstas berättade hon att hon känt sig förskonad från skvaller runt sin person genom åren. Detta trots att hon var den allra första tv-kocken i landet, rönt stora framgångar och levt länge i offentligheten.

Men då och då har elaka rykten ploppat upp, berättar Tina.

– Jag är ändå ganska förskonad från skvaller, och det är nog för att jag håller mycket på min integritet. Gör man det konsekvent hamnar man inte så mycket i strålkastarljuset på det sättet, säger Tina Nordström till Amelia.

”Mat-Tinas” coola inställning till skvallret

”Mat-Tina” förklarar att detta dock inte bekommer henne.

– Men det konstigaste har nog varit när det stått i tidningarna att jag skilt mig, fastän jag uppenbarligen inte gjort det. Men helt ärligt … jag bryr mig inte! Och när någon försöker luska fram något ur mig så brukar jag säga att jag ”slänger ner allt i en låda och gjuter betong över!”, något som nog skulle ge många terapeuter panik, haha.

Hon har varit gift tillsammans med maken sedan 2011, men de hade då varit ett par i ytterligare 16 år dessförinnan.

– Han är så pass bra min man, men självklart går väl alla par i långa äktenskap igenom saker. Jag tror att det handlar om att lyssna på och stötta varandra, och ge varandra lust och tid, säger Tina Nordström till Amelia.

”Sveriges yngsta mästerkock” visas på onsdagar klockan 20.00 med start 14 april i TV4.

Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!