Carl Philips annorlunda bild med pappa kungen – nya fotot får folket att jubla: ”Heja heja!”

Det är inte särskilt ofta vi får se prins Carl Philip på bild tillsammans med kungen.

Men nu har Carl Philip lagt ut en speciell bild på sig själv tillsammans med sin far – i ett sammanhang som vi inte är vana att se kungligheterna i.

Våra kära medlemmar i kungafamiljen har nästan alltid något på gång. De närvarar på allt ifrån statsbesök till invigningar och är alltid Sveriges ansikte utåt i världen.

Inte sällan är de på resande fot. Exempelvis så besöker kronprinsessan Victoria Bangladesh idag den 18 mars. Och förra veckan så var kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia på statsbesök i Mexico.

Nu har docj kungen och drottningen kommit hem igen. Men det dröjde inte länge förens hans majestät var på resande fot ännu en gång.

Nya bilden på far och son

I helgen besökte nämligen kungen världscupfinalen i längskidor i Falun. Och med sig som sällskap hade han sonen prins Carl Philip med sig.

Prinsen passade på att ta tillfället i akt att föreviga stunden tillsammans med sin pappa. På bilden syns kungen och prinsen stå bredvid varandra bredvid skidspåret. Det syns att de verkligen njuter av den strålande solen. Så här är vi annars inte vana vid att se medlemmarna i kungafamiljen. Ofta syns de till i mer formella sammanhang.

I ett inlägg på Instagram skriver han:

Heja heja! Världscupfinal i längdåkningsskidor i Falun idag

Hyllas av följarna

Prinsens följare på Instagram är helt klart förtjusta i bilden på de två kungligheterna. Bland kommentarerna finns flera hyllningar till de båda.

Coolaste kungen och snyggaste prinsen”, skriver en person.

Vilken härlig bild!”, skriver en annan.

Fin bild på far och son”, skriver en tredje person.

Det är verkligen en fin och härlig bild på kungen och prinsen! Hoppas att de fick en riktigt trevlig dag tillsammans!

Dela gärna den här artikeln på Facebook om du också älskar kungafamiljen!