Därför kan slutet vara nära för Charles – tragiska beskedet om kungens hälsa från källa: ”Två år kvar att leva”

Den engelska kungafamiljen har de senaste månaderna plågats av hälsoproblem, som har drabbat flera medlemmar av kungafamiljen samtidigt.

Nu har en amerikansk tidskrift gjort ett vilt påstående angående kung Charles hälsa.

År 2024 börjat tufft för den brittiska kungafamiljen.

Hälsoproblem har drabbat flera familjemedlemmar samtidigt.

Först opererades prinsessan Kate plötsligt i början av året på grund av sina mystiska åkommor, men några uppdateringar om prinsessans hälsa kom inte.

Förrän prinsessan själv i mars avslöjade att hon drabbats av cancer.

Bara några veckor efter prinsessans operation meddelade Buckingham Palace att kung Charles hade fått diagnosen cancer.

Hovet har däremot varit tystlåtna om vilken typ av cancer kungen drabbats av och mer detaljerad information.

Tystnaden från hovet har gjort att många spekulationer och rykten nu börjat florera.

Nya beskedet om kung Charles hälsa

Nu har tidningen InTouch gjort ett vilt påstående om att kung Charles har fått diagnosen bukspottkörtelcancer. På grund av cancern, som är känd för att vara mycket allvarlig, hävdar tidningen att kungen bara har två år kvar att leva.

Tidningen säger sig ha fått bekräftelse på saken från en källa nära familjen. Enligt dem är kungens diagnos en öppen hemlighet bland hovanställda.

– Många i hovet anser att Charles cancer är värre än den rapporteras. Redan före diagnosen väckte hans hälsa stor oro, säger källan till tidningen.

Den 75-årige kungens cancerdiagnos rapporterades första gången den 5 februari 2024, när Hovet tillkännagav saken utan att ange vilken typ av cancer det var.

Diagnosen kom efter att kungen opererades för prostataproblem i slutet av januari.

– Charles behåller scenerna för att utrota vilda konspirationsteorier och falska nyheter om hans död, men också för att kunna försäkra folk om att han fortfarande kan agera kung, får tidningen InTouch veta.

– Han följer läkarnas instruktioner och är redo att prova vilken behandling som helst för att förlänga sitt liv med åtminstone några år.

Det har verkligen förekommit fler vilda påståenden om situationen för kungen och resten av familjen. Sådana påståenden bör dock ses med försiktighet tills sanningen kommer fram.

Vilken typ av tankar väcker detta hos dig? Berätta för oss vad du tycker i kommentarsfältet på Facebook!