Därför skapar Estelle och Sofia rubriker utomlands – bilderna som får världen att smälta 

Det speciella band som kungligheterna delar med varandra är utan tvivel speciellt.

Men bandet mellan prinsessorna Estelle och Sofia tycks vara särskilt starkt – det visar bilderna som nu visats upp över hela världen.

Att det råder en fin och kärleksfull stämning blnad medlemmarna i vår kungafamilj råder det väl inget tvivel om.

Inte minst mellan kungabarnen Victoria, Carl Philip och Madeleine har vi genom åren tydligt kunnat se en fin syskonkärlek. Sedan de var små har de varit varandras bästa vänner.

En ny generation har sedan flera år tillbaka börjat växa upp inom de kungliga väggarna och även bland dem kan vi se att de bygger fina relationer med sina släktingar. Inte minst kunde vi se det under kungens jubileumsfirande för ett par veckor sedan.

Carl Philip, prinsessan Sofia och Estelle
Carl Philip, Sofia och Estelle under den kungliga tacksägelsegudstjänsten i samband med kungens jubileumsfirande. Foto: Jessica Gow/TT

Estelles relation till mobror och ”moster”

Ett exempel är prinsessan Estelle och prins Carl Philip. Som många säkert har koll på så är Carl Philip gudfar till Estelle. Alltid har de haft ett fint band tillsammans och Estelle var dessutom brudnäbb när Carl Philip gifte sig med sin Sofia 2015.

Även mellan prinsessorna Estelle och Sofia tycks relationen vara fantastiskt fin. Genom åren har vi sett bilder på när de skojar och dansar tillsammans under offentliga tillställningar – inte minst under kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande sommaren förra året.

Fina bandet uppmärksammas internationellt

Nu har dessutom de varma bilderna på Estelle och Sofia spridit sig till internationell press.

De två prinsessorna hyllas för sin fina relation på den kungliga sajten Royal Central. Det sedan bilderna på Estelle och Sofia från Borgholm 2022, där de även syns med Patrick Sommerlaths döttrar.

På bilderna ser man hur de skojar och skrattar med varandra.

Utan tvekan kommer följare av kungligheter att bli glada över att följa denna varma moster-systerdotter-relation fortsätta växa med åren”, skriver sajten.

Prinsessan Sofia och Estelle
Prinsessan Sofia och Estelle under en konsert på Borgholm 2022. Bredvid står Patrick Sommerlaths döttrar. Foto: Mikael Fritzon

Vilken fantastiskt fin och härlig relation ni tycks ha! Hoppas att den håller i sig för alltid!

Dela gärna den här artikeln om du också gillar kungafamiljen!