Harry och Meghan tar en paus ifrån varandra – hoppas kunna lösa kriserna

Det tycks vara en mer tumultartad tid än vanligt för Prins Harry och Meghan Markle.

Enligt källor inifrån hovet ska paret ta en paus från varandra.

Ända sedan Harry och Meghan bröt med det engelska kungahuset och flyttade till Kalifornien så har det varit en turbulent tid för paret.

Efter att de talade ut i en Netflix-special samt efter att Harry släppte sin självbiografi Den andre så har relationen med resten av kungafamiljen varit minst sagt spänd.

Det har tidigare ryktats om att det knakat i fogarna hos paret. Flera källor inifrån hovet har avslöjat att det är en svår tid för dem på flera olika sätt.

Många bekymmer

Enligt uppgifter till nyhetssajten RadarOnline.com så har paret fått utså stora finansiella bekymmer till följd av dåliga affärer. De äger också ett stort hus i Kalifornien till ett värde av 14 miljoner dollar som de tycks ha svårt att ha råd med.

Sussexarna är under enorm ekonomisk press att finansiera sin överdådiga livsstil i Kalifornien, inklusive deras herrgård på 14 miljoner dollar och enorma säkerhetskostnader”, sa en källa till nyhetssajten.

En källa kunde också avslöja att paret nu kommer att ta en paus ”i hopp om att återuppbygga bandet mellan dem”.

Harry åker till Afrika

Framöver ska Harry åka till Afrika för att spela in en dokumentär, Meghan kommer dock inte att följa med.

Enligt en källa så kan det vara precis vad Harry behöver. Han ser kontinenten som ”sitt andra hem och en plats där han känner sig mest som sig själv”.

Meghan vill tjäna miljoner

Samtidigt berättar RadarOnline att Meghan har en ny ”super-agent” som ska boka upp henne och hålla henne upptagen med att bygga upp sitt varumärke.

Hon vill etablera sitt eget varumärke och tjäna miljoner”, sa den kungliga experten Daniela Elser och fortsätter:

För första gången är de verkligen på olika professionella vägar.”

Artikeln fortsätter efter bilden.

Meghan och Harry. Foto: lev radin / Shutterstock.com

Pausen kan vara välbehövlig

Källor inifrån hovet tror att deras paus ifrån varandra kan vara precis vad de behöver, särskilt efter deras ekonomiska bekymmer.

Den stressen i kombination med deras känslomässiga problem har sannolikt gjort livet till ett helvete. Att ta tid isär på olika kontinenter kommer förhoppningsvis att hjälpa dem att hitta det de behöver för att gå vidare”, berättar en källa.

Tidigare har uppgifter inifrån kungahuset avslöjat att Kung Charles III vill återuppta relationen med Harry, men att det nog inte är möjligt med Meghan kvar i bilden.

LÄS MER: Därför kan Charles tänka sig att försonas med Harry nu – på 1 villkor

Hoppas att Harry och Meghan fortsätter att hålla ihop. Och att de är lyckliga tillsammans.

Vad tror du om prinsparets relation? Skriv gärna en kommentar och dela artikeln på Facebook.