Kändisens utspel efter middagen med Carl Philip – så är prinsen egentligen privat: ”Man är ju lite rädd…”

Prins Carl Philip är kungaparets mellanbarn och känd för sin charmiga personlighet och snygga stil.

Nu avslöjar Årets kock – Desirée Jaks, hur prinsen är som person egentligen.

Carl Philip, 44, är våra kära prins som faktiskt föddes till kronprins. Sedan ändrades reglerna och Victoria blev den nya tronarvingen.

Detta verkar dock inte vara något som Carl Philip går och grubblar över, tvärtom så har han och alla syskon en mycket fin gemenskap.

Något som kännetecknar prinsen är hans öga för stil. Carl Philip syns alltid välvårdad och klädd i stiliga kläder. Och han känsla för stil och form har faktiskt lett honom på en ny bana i karriären.

Tillsammans med vännen och kollegan Oscar Kylberg så har de båda startat märket Bernadotte & Kylberg. I nuläget har de en kollektion med bland annat scarfs, pläder och halsdukar.

Intresset för matlagning

Motorsport och design är två av prinsens stora intressen i livet. Men han har även brinnande intresse för matlagning. Detta har gjort att Carl Philip sedan flera år tillbaka är beskyddare av tävlingen Årets kock. Dessutom sitter han i hedersjuryn när kockarna ska bedömas.

Den 19 oktober avgjordes Årets kock i Annexet i Stockholm. Vinnaren av tävlingen blev i år Desirée Jaks, som arbetar som kreativt ansvarig på restaurangen Spesso i Stockholm.

Prinsens hade i uppdrag att dela ut guldmedaljen åt Desirée. Därefter vankades det galamiddag där Desirée fick prinsen som sin bordsherre.

Prins Carl Philip hänger medaljen om halsen på kocken Desirée Jaks, vinnare av Årets kock 2023 efter finalen som avgjordes i Annexet vid Globen.
Prins Carl Philip hänger medaljen om halsen på kocken Desirée Jaks, vinnare av Årets kock 2023 efter finalen som avgjordes i Annexet vid Globen. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Så är prinsen egentligen

I måndags så gästade Desirée Jaks Morgonpasset i P3. Där avslöjade hon hur det var att sitta bredvid prinsen till bords.

Det visar sig att han är precis så härlig som man tänker att han ska vara.

– Han är ju superavslappnad och jättejättetrevlig, säger Desirée Jaks i intervjun och fortsätter:

– Man är ju lite rädd och fortfarande chockad där men han försökte lätta upp stämningen lite och är jättehärlig.

I programmet så fick Desirée även frågan om hur man kallpratar med en prins.

– Jag tror att det faller sig ganska naturligt, det blir lite som att prata med en kompis.

LÄS MER:

Vilken härlig upplevelse att få ha självaste prins Carl Philip till bords!

Vad hade du pratat med prinsen om ifall du fick äta middag med honom? Skriv gärna en kommentar på Facebook!