Prinsessan Madeleines nya bild väcker reaktioner – starka piken om Stockholm: ”Jag trodde…”

Det har gått fyra år sedan prinsessan Madeleine lämnade Sverige för USA tillsammans med amerikanske maken Chris O’Neill. Med jämna mellan besöker hon Sverige för kungliga åtaganden och tid med resten av kungafamiljen, men det verkar som att hemstaden inte står lika högt i kurs längre. På Instagram avslöjar hon nu vilken som är hennes favoritstad. 

Prinsessan Madeleine är den yngsta av syskonen Bernadotte, och den enda av dem som lämnat landet för ett liv utomlands. 

Foto: TT

Det var 2018 som prinsessan tog sitt pick och pack och flyttade tvärs över Atlanten till Florida, där hon numera bor med affärsmannen Chris O’Neill och deras tre barn. 

”Tidpunkten och möjligheten att utgå från USA passar familjen bra eftersom barnen fortfarande är i förskoleåldern”, sa hovet om familjens flytt till Florida då. 

Förutom att tillbringa tid med barnen ägnar sig Madeleine åt att arbeta med World Childhood foundation i USA, något som ligger prinsessan varmt om hjärtat. 

Madeleines diss mot Stockholm

Innan flytten till Florida befann sig Madeleine med jämna mellanrum i New York på olika uppdrag, och nu verkar det som att det är den staden som fått den största platsen i den svenska prinsessans hjärta. 

”Jag är tillbaka i min favoritstad för styrelsemöte och projektbesök”, uppdaterar Madeleine tillsammans med en bild på New Yorks skyskrapor som sträcker sig över vattnet en höstmorgon. 

Men beskrivningen av bilden fick följare att reagera. 

”Jag trodde din favoritstad var Stockholm…”, löd en av kommentarerna som fått många gillamarkeringar.

“Sug på den Sverige”, fyllde en annan i

“Jag är ledsen, men jag vet inte vilken stad Ni har tagit kort på, är det Stockholm? Vacker bild förresten.. Ha det så bra”, skriver en annan som blev förvirrad av texten. 

Men även om texten avslöjar att det är New York som är prinsessans favoritstad så är många av kommentarerna positiva. 

“Underbara New York”. 

“Håller med. Älskar New York. Längtar alltid dit”, skriver en annan.

LÄS MER: Prinsessan Madeleine stoppade bilden på döttrarna – därför togs den snabbt bort från nätet