Prinsfamiljens underbara lycka – nya bilden i snötäckt Stockholm får folket att jubla

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia var ute i snön i helgen – med hela familjen!

Nu får den nya bilden på prinsfamiljen folket att jubla, och tusentals har redan gillat fotot.

Nya bilden som får tusentals att jubla

På söndagen lade prinsparet ut den här bilden på sin Instagram-sida. ”Stockholm när det är som bäst” skrev prins Carl Philip och prinsessan Sofia till bilden där pappa Carl Philip är ute och går i det massiva snölandskapet tillsammans med sönerna prins Alexander och prins Gabriel, den senare i pulka. Det är troligtvis mamma Sofia som står bakom kameran, men det vet vi inte säkert.

Den härliga bilden fick snabbt tiotusentals personer att trycka på gilla-knappen och skriva positiva kommentarer om familjelyckan som de visade upp.

”Mycket vacker bild på pappa Prins Carl Philip med sina småprinsar, ute i ett vackert vinterland. Prinsessan Sofia är en skicklig fotograf! Tycker så mycket om denna lilla familj, jordnära och galafina då det behövs! 😍💗, skriver en person i kommentarerna.

View this post on Instagram

Stockholm när det är som bäst❄

A post shared by Prinsparet (@prinsparet) on

Folk tycker också att det är smart att prinsarna har samma färg på sina jackor.

”Smart drag med samma färg på kläderna. Så man kollar på rätt barn liksom i pulkabacken”, skriver en person i kommentarerna.

Prinsparet på Instagram

Prinsparet skaffade sitt Instagram-konto i maj förra året och lägger då och då upp bilder från sin vardag, vilket har uppskattats av folk. Här är exempelvis en privat bild från prins Gabriels dop.

”Välkomna till vårt officiella Instagramkonto. Som ni märker har vi redan lagt upp foton under en tid för att ge en inblick i vårt arbete, de uppdrag som vi genomför och framför allt de frågor som vi brinner för. Hoppas ni vill följa oss!”, skriver paret på Instagram.

I början av januari har det varit ganska tyst från prinsparet i officiella kanaler, men på senare tid så har det kommit flera uppdateringar från Carl Philip och Sofia.

Exempelvis var prinsessan Sofia nyligen på besök hos BRIS – Barnens rätt i samhället.

Prinsparets båda prinsar har blivit stora! Alexander fyller som bekant 3 år i april, och lillebror Gabriel är snart 1,5 år gammal.

En höjdpunkt i slutet på förra året var så klart den stora Nobelfesten – här tillsammans med kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Gilla och dela om du är stolt över vår prinsfamilj!