Foto: Henrik Montgomery / TT

Victorias stora utseendeförändring – kronprinsessan hyllas efter nya intensiva bilderna!

Vilken uppvisning, Victoria!
Så här har du aldrig sett kronprinsessan förut.

Det är så här vi är vana vid att se kronprinsessan Victoria. Tidigare i september invigde hon konferensen ESIL2021 på Stockholms universitet och skänkte kunglig glans till tillställningen.

STOCKHOLM 20210909 Kronprinsessan Victoria invigde konferensen ESIL2021 på Stockholms universitet, tillsammans med rektor Astrid Söderbergh Widding. Foto: Henrik Montgomery / TT

Men i ämbetet som kronprinsessa och blivande regent ingår även massor av andra intressanta jobb. Ingen dag är den andra lik, uppenbarligen, för i fredags gjorde Victoria ett bejublat besök på Livregementets husarer (K 3) och Soldathemmet i Karlsborg – och hon fick dessutom klä om till kläder passande för dagen!

”Kronprinsessan välkomnades under morgonen av regementschef överste Ola Barvér, som inledde med att berätta om verksamheten vid Livregementets husarer och Karlsborgs garnison”, skriver hovet på sin hemsida.

Därefter blev det bland annat besök på Försvarsmaktens överlevnadsskola.

”Major Månsson tilldelade även Kronprinsessan det nya utbildningstecknet för överlevnadsinstruktörer. Kronprinsessan har tidigare gått utbildningen till överlevnadsinstruktör vid överlevnadsskolan”, uppger hovet.

Victoria, som är beskyddare av Svenska Soldathemsförbundet, besökte också Soldathemmet i Karlsborg som i år firar 100-årsjubileum.

Efter lunch blev det mycket ”action” för Victoria – som bland annat fick köra en sexhjuling i fallskärmsjägarnas terrängbana på Karlsborg.

”Efter lunch besökte Kronprinsessan flygenheten där major Nicklas Fredriksson berättade om verksamheten och Kronprinsessan fick en visning av de fjärrstyrda farkosterna (RPAS). Kronprinsessan erbjöds också att hjälpa till att manövrera en farkost under överinseende av en pilot”, skriver hovet på sin hemsida.

Victorias intensiva terrängbanekörning: ”Ser ut att ha jättekul”

Det blev också terrängbanekörning med fallskärmsjägare, och bilderna på den militärklädda Victoria har de senaste dagarna fått stor uppmärksamhet i sociala medier!

Bland annat denna bild på Victoria som kör en sexhjuling i skogen som fångats av Regementsfotografen på Twitter.

Bilden gör just nu succé med tusentals gilla-markeringar, vilket även Svensk damtidning uppmärksammat.

”Hon ser ut att ha jättekul”, kommenterar en användare bilden.

”Känns rätt med BIG BOSS på fordonet”, skriver en annan användare i kommentarsfältet.

Dela gärna vidare inlägget på Facebook!