William har fått frågan alla undrat över om Harry – hans svar på 13 ord är bedrövligt

Relationen mellan prins Harry och hans bror prins William är minst sagt sval efter att Harry och Meghan valde att lämna det brittiska kungahuset.

När William fick frågan om sin bror så hade han bara några få ord att säga.

De kungliga bröderna Harry och William har tidigare alltid haft en stark relation. När deras mamma, prinsessan Diana, gick bort tragiskt 1997 så fanns bröderna där för varandra och stöttade varandra.

Men allt sedan prins Harry och hustrun Meghan Markle valde att ta avstånd från kungahuset och sina kungliga uppdrag så har relationen till resten av kungafamiljen svalnat rejält.

LÄS MER:

Avslöjade kungahusets innersta hemligheter

Prins Harry har dels släppt en självbiografi där han avslöjar mängder av det brittiska kungahusets mest innerliga hemligheter. Både Harry och Meghan lät sig också intervjuas av Oprah Winfrey i mars 2021. I den intervjun framkom flera chockerande avslöjanden.

Bland annat så var någon ur kungafamiljen bekymrad över vilken hudfärg som Harry och Meghans barn skulle få, när Meghan var gravid. De valde dock inte att avslöja vem som sagt det, men sa att det åtminstone inte var den nu bortgångne drottning Elizabeth II eller numera kung Charles III.

Prins William och prins Harry
Prins William och prins Harry. Foto: TT

Direkt efter att intervjun kom ut så var prins William och hustrun Kate Middleton ute på ett offentligt uppdrag. William fick då frågan om han pratat med sin bror efter intervjun.

Nej, jag har inte pratat med honom än men jag ska göra det”, svarade William på frågan.

Efter svaret fick han direkt frågan om den brittiska kungafamiljen är en rasistisk familj, på vilket prins William svarade:

Vi är väldigt mycket inte en rasistisk familj”.

Hoppas att bröderna kommer att kunna försonas igen. Det kan inte vara kul för någon av dem just nu.

Vad tänker du om brödernas realtion till varandra? Skriv gärna en kommentar på Facebook!