6-åriga Gloria stirrar rakt in i juryns ögon – titta nu när hon överraskar alla med låtvalet

Att vissa bara är födda med talang är något som stämmer med 6-åriga Gloria som ställer upp i franska versionen av ”The Voice”. När hon river av klassikern ”La Vie en rose” av Edith Piaf, är det omöjligt för såväl publik som jurymedlemmar att inte ställa sig upp i stående ovationer.

Att se klipp på små barn som fullkomligt kör över all konkurrens med deras talang, är fullkomligt underbart. För en del barn är talangen att sjunga just vid tidig ålder och man kan inte låta bli att undra hur en så liten kropp kan rymma stora röster.

6-åriga Gloria gör succé i franska ”The Voice”. Foto: Youtube

Ett sådant ögonblick där man blåser av stolen, är när 6-åriga Gloria söker till franska versionen av ”The Voice”.

Det är svårt att låta bli att hylla ett sådant barn just för modet att ställa upp i ett program som sänds över hela landet, men också att våga följa sina drömmar.

För Gloria är sången ett solklart val och talang som hon besitter.

Gör egen version av klassikern

Till sin audition har hon valt att sjunga Edith Piafs odödliga klassiker ”La Vie en rose”, ett val som nog skulle få de flesta att tveka om ett sådant val verkligen är det bästa.

Jurymedlemmen Garou njuter för fullt av Glorias skönsång. Foto: Youtube

Men 6-åriga Gloria struntar i det och sjunger klassikern, precis på hennes vis.

Och vilken succé hon gör.

Redan från första tonen är det svårt för jurymedlemmarna att inte tappa hakan och undra över vem som besitter denna fantastiska röst på andra sidan scenen. Det dröjer inte länge förrän den ena jurymedlemmen efter den andra vänder på stolarna och fullkomligt njuter av varje sekund av Glorias skönsång.

Vi kan förstå varför! Och vi är säkra på att Gloria har en fantastiskt ljus framtid att gå tillmötes! Dela om du också blev oerhört berörd av 6-åriga Glorias sång!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]