Foto: SVT/TT

Sanna Nielsen bryter tystnaden – stora förändringen i relationen: ”Skönt att vi vet…”

Sanna Nielsen är just nu mitt uppe i den första sommaren på sju år som inte består av Allsång på Skansen. Istället ska hon tillbringa mer tid med familjen, bestående av sambon Joakim Ramsell och lille sonen Gibson. Nu berättar stjärnan hur parets relation förändrats sedan de blev föräldrar.

Efter sju härliga år som programledare för Allsång på Skansen tackade Sanna Nielsen för sig under förra sommaren.

Hon bestämde sig helt enkelt för att det var dags för nya spännande äventyr, och lämnade istället över rollen till Pernilla Wahlgren.

STOCKHOLM 20180724 Programledaren Sanna Nielsen och artisten Pernilla Wahlgren under Allsång på Skansen en tisdagskväll 2018. Foto: Maja Suslin / TT
STOCKHOLM 20180724 Programledaren Sanna Nielsen och artisten Pernilla Wahlgren under Allsång på Skansen en tisdagskväll 2018. Foto: Maja Suslin / TT

Läs mer: Tony Irvings nya ord om Pernilla Wahlgren – uttalandet om Allsång på Skansen: ”Hon är nästan…”

Sanna Nielsen i Allsång på Skansen

I hennes sista sändning blev det ett känslosamt avsked till publiken och tittarna.

– När jag nu sitter här och vet att det snart är över så tänker jag ”nej, men Sanna vad har du gjort, du har ju världens bästa sommarjobb!”. Jag har fått leva livet, jag har dansat en kväll i juni och jag har flörtat med Michaelangelo. Men vet ni vad, sånt är livet och nu tackar jag för mig. Att ha fått vara er Allsångsledare- vilken grej. Det blev sju år och tiden gick så fort, sade hon innan hon tog ton till ett fint nummer som fick sammanfatta hennes sju år på Sollidenscenen.

Här kan du se Sanna Nielsens avsked 2022:

Men även om stjärnan är både glad och tacksam över sina år som allsångsledare, så är hon också helt säker på att det var rätt beslut.

– Det känns bra. Att gå vidare och tacka för de här åren var helt rätt beslut. Jag kände att jag gjort allt jag ville i det programmet. När jag började glänta på den dörren, var det ganska lätt att bestämma mig för det, säger hon i en intervju med Amelia.

Sanna Nielsen om Pernilla Wahlgren

Efter att ha sett Pernilla Wahlgrens premiär kommenterade hon också efterträdarens insats.

”Allsångsscenen är DIN Pernilla. Du är magisk! Vilken premiär!!!,” skrev hon på sin Instagram.

För tillfället är Sanna Nielsen alltså mitt uppe i sin första sommar på sju år som inte består av att arbeta med Allsång på Skansen.

STOCKHOLM 20220607 Programledaren Sanna Nielsen presenterar artisterna till årets säsong av Allsång på Skansen. Foto: Pontus Lundahl / TT
Sanna Nielsen. Foto: Pontus Lundahl / TT

Istället ska hon umgås så mycket som möjligt med familjen.

I oktober 2021 blev hon och kärleken Joakim Ramsell föräldrar för första gången till en liten son, som heter Gibson.

Läs mer: Zara Larssons beteende fick Pernilla att sätta ner foten – dramat tittarna missade: ”Det var den tändande gnistan

Förändringen i relationen

För Amelia berättar hon hur relationen påverkats av att skaffa barn.

– Kortfattat: Vi hade varit tillsammans i 15 år innan vi fick barn och det var bra. Vid det laget känner man varandra ganska väl. Vi är en familj och tar hand om varandra. Det är skönt att vi vet hur vi är i olika situationer, som med lite sömn. Man springer efter den lille hela tiden och hinner inget annat. Då är det härligt att känna att man har en partner och att vi löser det, säger hon till tidningen.

Sanna Nielsen, Joakim Ramsell
Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell. Foto: Anders Wiklund/TT

I samma intervju förklarar Sanna att hon verkligen tycker om att vara småbarnsmamma.

– Allt jag gör är ju för lille Gibson på något sätt. Jag vill vara så närvarande som det bara går i hans liv och bara finnas där för honom så gott det går. Det finns ingenting viktigare än hans välmående och familjen, säger hon till Amelia.

Vi önskar hela familjen allt gott!