Tony Irvings nya ord om Pernilla Wahlgren – uttalandet om Allsång på Skansen: ”Hon är nästan…”

Let’s dance- legenden Tony Irving berättar nu vad han tänkte när han fick reda på att Pernilla Wahlgren skulle ta över Allsång på Skansen. Han delar även med sig av några riktigt varma ord om Lotta på Liseberg.

Tony Irving har genom åren blivit ett välkänt ansikte som en av jurymedlemmarna i Let’s dance i TV4.

På sätt och vis kan man helt klart kalla honom för ”Mister Let’s dance.”

Han är nämligen en av blott två profiler som funnits med i samtliga avsnitt, och alla säsonger ända sedan starten år 2006.

Tony Irving
Foto: TV4

Även i år fick vi se danslegenden dela ut sina poäng, hyllningar och emellanåt vassa kritik till deltagarna.

Och efter en händelserik säsong var det tillsist Hampus Hampus Hedström och Ines Stefanescu som tog hem vinsten.

Läs mer: Charlotte Kallas skräck under graviditeten – stora ilskan efter riskfyllda beteendet: ”Idioter”

Vill vara i Sverige på sommaren

Säsongsavslutningen ägde rum i slutet av maj, och sedan dess har Tony haft fullt upp.

I en intervju med Nöjeslivet berättar profilen att han och maken Alexander Skiöldsparr brukar ta semester under vinterhalvåret, men på sommaren stannar de helst i Sverige.

– Varken jag eller Alex är lediga under sommaren. Vi har en annan syn på det eftersom vi bor i Norrtälje, som är en svensk sommaridyll. Vi bor nära vattnet och landet, en sommarstad som är den vackraste sommarstaden i hela Sverige. Så vi vill vara hemma och njuta av Sverige när det är som allra bäst, säger han.

Läs mer: Alla ryser när Måns Zelmerlöw tar ton till balladen i Allsång på Skansen – men det är när grabbarna kliver fram som alla får gåshud

Tony Irving om allsången

Något som många förknippar sommaren med är allsång.

Sveriges två största allsångsprogram är Lotta på Liseberg med Lotta Engberg i spetsen, och Allsång på Skansen där Pernilla Wahlgren nyligen tagit över som programledare.

Lotta Engberg, Lotta på Liseberg
Foto: TV4

Tony Irving berättar att han sällan tittar på programmen, men att han är imponerad av både Pernilla Wahlgren och Lotta Engberg.

– Tänk att man har både Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg. Man har två fantastiska profiler som faktiskt är otroligt begåvade underhållare på sitt eget sätt. Både Lotta och Pernilla är kvinnor som är gedigna underhållare, de vet hur man tar publiken och de vet hur man jobbar med andra artister, säger han till Nöjeslivet och fortsätter:

– De är perfekta. Båda är skapade för den rollen. Lotta är erfaren med det, och Pernilla är ny. Såklart är det väldigt spännande nu att se Pernilla gå från “Wahlgrens värld” med sin familj, och nu göra det som är det hon faktiskt är känd för- Pernilla den legendariska underhållaren.

Pernilla Wahlgren, Allsång på Skansen, Tony Irving
Foto: SVT

”Som handen i handsken”

Hittills i år har Let’s dance-profilen inte fått en chans att titta på Allsång på Skansen.

Men direkt när han fick höra att det var Pernilla som skulle ta över rollen efter Sanna Nielsen tänkte han att det var ett bra val av SVT.

– Jag har inte sett det, men när jag såg att det blev Pernilla var det ju som handen i handsken. Hon är nästan som tillverkad för ett sånt program, säger Tony Irving.

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!