Bruce Springsteen bjuder upp 4-åring på scenen – vad som händer sen får världsstjärnan att baxna

Bruce Springsteen är känd för sin otroliga närvaro med publiken och inte sällan tar upp folk på scenen för att sjunga med honom.

En gång välkomnade han en liten fyraårig flicka upp på scenen – som golvade honom totalt.

Bruce Springsteen, 74, hör till musikvärldens absolut största artister. Genom sex decennier har han uppträtt över hela världen och sålt över 140 miljoner album.

Inte minst in Sverige har Bruce en enorm skara fans och hans spelningar på Ullevi har närmast fått en kultstämpel, särskilt spelningen 1985 då läktarna höll på att rasa.

Med sin enorma låtkatalog med klassiker så som till exempel ”Born to Run”, ”The River” och ”I’m on Fire” har verkligen tagit sig in i många hjärtan världen över.

Utöver sin imponerande låtkatalog så är stjärnan även en oerhört uppskattat artist på scenen. Med sin närvaro till publiken och fina anekdoter mellan låtarna har tagit många publiker med storm genom årens lopp.

En sak som Bruce Springsteen ofta gör när han uppträder live är att bjuda upp personer ur publiken på scenen för att ta ton tillsammans med honom – tänk vilken dröm att få uppleva det!

Flickan chockade alla

Drömmen slog plötsligt till för en fyraårig flicka i publiken under en spelning i Los Angeles. Bruce sjöng då ”Waitin’ on a Sunny Day” när pekar mot flickan som får komma fram till scenen.

Därefter sträcker han över micken till henne och det som händer sen får det verkligen att värmas i hjärtat. Det visar sig nämligen att flickan kan texten och sjunger med bättre än vad Bruce hade räknat med.

I spelaren nedan kan du ta del av det fina ögonblicket:

Världen är verkligen full av små ljuvliga ögonblick!

Dela gärna den här artikeln med dina vänner på Facebook!