Elisa Lindströms nya besked med familjen – efter Stjärnornas stjärna

Elisa Lindström blev en tittarfavorit i ”Stjärnornas stjärna”.

Nu berättar hon hur livet ser ut utanför tv-kamerorna – mitt i coronakrisen.

– Från en värld till en annan. Försöker landa, skriver hon på Instagram.

Hon blev snabbt en tittarfavorit i ”Stjärnornas stjärna” – och nådde nästan hela vägen fram.

– Det är väldigt, väldigt lärorikt och något jag kommer ta med mig även i fortsättningen musikaliskt. Jag tror att jag kommer sjunga mer klassiskt i framtiden. Nu har den dörren öppnats för utforskning, sade Elisa till Nöjeslivet.

Foto: TV4

För ett och ett halvt år sedan flyttade hon från Stockholm ut på landet igen tillsammans med sin familj. Dottern är nu ett år och Elisa menar att hon har förändrats till det positiva sedan hon blev mamma.

– Jag tycker att jag blivit starkare och har mer distans till saker och ting. Sen blir jag en bättre artist för man blir lite mer mån om tiden och inte har lika mycket tid längre bra på att sålla. Man blir mer noggrann i sina val. När man väl jobbar njuter man mer av det, har Elisa tidigare sagt till Nöjeslivet.

I samband med sin medverkan i ”Stjärnornas stjärna” berättade hon att en del spelningar blivit om- och avbokade i sommar, men att hon inte känner någon oro.

– Nej jag är ingen orolig människa av naturen, oro ger mig inte mycket försöker fokusera på det positiva. Man får passa på att njuta av naturen och familjen, och ta den här tiden hemma till att kanske skapa lite ny musik. Jag känner mig väldigt inspirerad.

LÄS MER: Elisas avgörande livsbeslut – berättar här

Elisas uppdatering till fansen – det gör hon nu

Nu kommer Elisa Lindström med en ny uppdatering till alla som följer hennes karriär. Det har gått några veckor sedan ”Stjärnornas stjärna”-äventyret och med två bilder på Instagram beskriver den populära artisten hur vardagen ser ut nu.

– Från en värld till en annan. Försöker landa och smälta allt jag varit med om denna våren. Schemat är ganska tomt och försöker fylla dagarna med må bra-saker; familjen, naturen och att musicera fritt. Vad gör ni om dagarna nu? Kram, skriver Elisa på Instagram.

Stort lycka till med din karriär, Elisa! Det låter som en bra plan!

Skriv gärna en positiv kommentar och peppa Elisa!