A-Teens tokhyllas efter succén i Melodifestivalen 2024 – Marie Serneholts ord om comebacken

Mamma Mia, vilken comeback!
A-Teens gjorde succé i stora återkomsten under Melodifestivalen i lördags.
– Jag är i chock, skriver Marie Serneholt efteråt.

De kom, de såg, de segrade – om inte i tävlingen så i alla fall i tv-tittarnas hjärtan.

A-Teens, som består av Marie Serneholt, Sara Lumholdt, Dhani Lennevald och Amit Paul, var tillbaka i rampljuset för första gången på 20 år. Kvartetten gjorde stor succé under det sena 90-talet/tidiga 2000-talet med färgstarka Abba-covers och dansvänliga hitlåtar.

I Melodifestivalen gjorde de under lördagen comeback och bjöd publiken på ett sprakande medley under mellanakten. Publiken fick höra ”Mamma Mia”, ”Upside Down”, ”Floorfiller”, ”Gimme! Gimme! Gimme! (a man after midnight)” och gruppen hyllades med stående ovationer i Malmö Arena.

Artikeln fortsätter under videoklippet.

Succén var total, och efteråt försökte Marie Serneholt samla sina intryck i ett inlägg på sociala medier.

– Jag är i chock…vet inte ens hur jag ska sätta ord på mina känslor…min hjärna känns stekt efter i går, så jag ska hålla det här kort nu, skriver hon på Instagram och fortsätter:

– Att stå på scen igen efter 20 år var verkligen ett av mina TOPP-ögonblick i mitt liv. Kan inte fatta att vi gjorde det…Jag är överväldigad av all kärlek, stöd och beröm vi har fått hittills…Det känns verkligen som en dröm.

Den tidigare programledaren för Bingolotto och Mellon fortsätter:

– TACK till alla som gjort detta möjligt!! Det har varit en ÄRA att få dela denna galna resa med er alla. Jag kommer att vårda denna upplevelse för alltid.

Artikeln fortsätter under inlägget.

Nöjeslivets läsare var eniga efteråt – A-Teens comebackshow tillhörde helt klart en av höjdpunkterna med årets Mello-premiär.

– A-Teens var bäst och Carina Berg, skriver en tittare i en kommentar till Nöjeslivets Facebook-sida.

– A- teens var bäst, skriver en annan.

– A teens var helt klart bäst, skriver en tredje.

Fans hade anlänt hela vägen från Mexiko och efteråt mötte A-Teens upp dessa för att tacka för stödet.

MALMÖ , SVERIGE 20240203 Marie Serneholt i A-Teens träffar fans från Mexiko när hon anländer till efterfesten på Quality Hotel View efter lördagens deltävling 1 av Melodifestivalen 2024 i Malmö Arena. Foto: Johan Nilsson / TT
MALMÖ , SVERIGE 20240203 Marie Serneholt i A-Teens träffar fans från Mexiko när hon anländer till efterfesten på Quality Hotel View efter lördagens deltävling 1 av Melodifestivalen 2024 i Malmö Arena. Foto: Johan Nilsson / TT

Vad tyckte du om A-Teens comeback i Melodifestivalen? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev