Elisa Lindströms nya besked om kärleken Gustav – udda starten på förhållandet: ”Väldigt speciellt”

För snart tre år sedan skilde sig Elisa Lindström från ex-maken Markus Frykén. Kort därefter hittade hon kärleken på nytt – i barndomsvännen Gustav Lindqvist.

När Nöjeslivet träffar artisten berättar hon mer om kärleken till pojkvännen.

– Det går bra. Vi håller ihop. Det känns jättekul, säger hon.

Det är aldrig kul att gå igenom en skilsmässa – särskilt inte om man har barn med den man lämnar.

Dansbandsdrottningen Elisa Lindström, 32, träffade sin ex-man Markus Frykén, 32, redan på gymnasiet. De blev vänner, bandkollegor och sedermera även kärlekspartners.

Läs mer: Gunilla Persson om utmaningen i Melodifestivalen – det kan gå fel med numret: ”Om jag har…”

2010 vann de ”Dansbandskampen” ihop med bandet Elisa’s.

Åtta år senare gifte de sig med varandra och året efter fick dottern Irma, 4.

Elisa Lindström. Foto: Jessica Gow/TT

”Ska gå skilda vägar”

Men kärleken varade inte för evigt. I samband med att hon var med i ”Melodifestivalen” 2021 meddelade hon att äktenskapet med Markus var över.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma”, skrev hon i ett Instagram-inlägg.

Hon skrev sedan att det i samband med skilsmässan var en omtumlande tid för henne och att hon hade behövt ordna upp sitt privatliv.

I dag lever Elisa ett ”varannan vecka-liv” med sin dotter. Det är däremot lite tufft just nu när hon ska vara med i ”Melodifestivalen” och samtidigt uppträder med Lasse Holm-musikalen ”De’ e’ det här vi kallar kärlek” i Malmö varje helg.

– Det är lite klurigt, men det funkar ändå bra. Jag har väldigt bra kommunikation med min ex-man och vi hjälps åt med henne. Jag träffar henne när jag kommer hem på veckorna och så är hon med ibland på teatern och trivs bra där och tycker det är roligt, säger hon till Nöjeslivet.

Irma tycker däremot att det är väldigt coolt att hennes mamma ska vara med i ”Mellon”, så hon släpper gärna iväg henne dit.

– Hon fyller fem i februari. Hon gillar ”Melodifestivalen”, så hon tycker att det här är spännande, säger Elisa.

Elisa Lindström Irma
Elisa Lindström och dottern Irma. Foto: Instagram

Hittade kärleken i barndomsvän

Sommaren 2022 hittade 32-åringen kärleken på nytt. Även denna gång var det en gammal skolkamrat som hon började umgås med igen.

– Jo, men jag dejtar, det gör jag. Av respekt för honom så vill jag inte avslöja för mycket men det är en gammal vän till mig, vilket känns jättefint. Han känner mig sedan innan. Och han bor här så det känns jättemysigt, sa hon till en början till Hänt.

Senare avslöjade hon att nya kärleken heter Gustav Lindqvist.

– Vi är lite i chock över att det kunde kännas så här. Då var vi väldigt bra vänner, men det var tydligt att det bara var det. Gustav var min bästa killkompis och vi har alltid haft en fin kontakt, har hon sagt till Amelia.

Till Nöjeslivet säger hon följande om sin pojkvän Gustav:

– Jag startade mitt allra första band med Gustav, vi var hemma i hans föräldrahem och repade på högstadiet. Så det går så långt tillbaka. Det är väldigt speciellt att få träffas igen.

De började umgås igen efter att Gustav skickat en vänförfrågan till henne på Facebook.

Elisa Lindström: ”Vi håller ihop”

Precis som Elisa håller han på att spela musik. De försöker spela och skapa grejer tillsammans, men han är inte delaktig i hennes ”Mello”-bidrag.

– Han är inte med i det här projektet, men han är med som ett mentalt stöd förstås. Ett bra bollplank också. Han kanske kommer och tittar i alla fall, säger hon.

Elisa försäkrar åtminstone att hon trivs väldigt bra i Gustavs sällskap och att de har det väldigt fint tillsammans.

– Det går bra. Vi håller ihop. Det känns jättekul, säger hon.

Vad härligt att du är kär, glad och nöjd. Lycka till med din kärlek i framtiden, Elisa.

Gillade du vad du läste? Lämna gärna en kommentar, dela eller gilla-markera artikeln.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev