Pernilla Wahlgrens besvärliga miss, stoppas från att se Benjamin i Eurovision Song Contest

Pernilla Wahlgren var på plats och stöttade Benjamin Ingrosso under finalen av Melodifestivalen 2018.

Men på grund av en miss missar hon sonens uppträdande i Lissabon – och kan inte vara på plats.

Med låten ”Dance you off” tog Benjamin Ingrosso hem både delfinalen och den stora finalen av Melodifestivalen 2018. 20-åringen vann före vännen och konkurrenten Felix Sandman och får därmed representera Sverige i Eurovision Song Contest i maj.

Under finalen stöttade Benjamin av hela familjen, inklusive mamma Pernilla Wahlgren, som satt i publiken. Men till Eurovision-tävlingen i Lissabon, Portugal, får artisten klara sig utan sin mammas stöd.

Benjamin Ingrosso. Bildkälla: Wikipedia Commons

Är dubbelbokad

Pernilla Wahlgren har under våren flera föreställningar av sin show ”Kort glad och tacksam” och i podcasten ”Wahlgren & Wistam” berättar hon om den stora missen.

Under våren ska hon förutom de ordinarie föreställningarna ha extraföreställningar. Och när producenten till showen frågade vilka datum som skulle kunna fungera blev det lite fel.

– Jag sa ”ta vilka datum som helst, det är lugnt”. Så klart har vi bokat in extraföreställningar just det datumet, säger Pernilla Wahlgren i podcasten.

”Slipper vara nervös”

I stället för att vara på plats för att stötta sonen får Pernilla nu uppträda med sin show i stället. Men enligt henne kommer det nog vara en lättnad.

– Benjamin blir inte ledsen för att jag inte kan komma och jag kör min egen show istället. Så slipper jag vara nervös, säger Wahlgren i podcasten.

Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Wikipedia Commons
Nu håller vi tummarna för Benjamin i Eurovision Song Contest. Skicka din lyckönskning i kommentarsfältet och dela vidare!