Därför vill Sanne Salomonsen ha fler olika sexpartners – beslutet för privatlivet: ”Jag älskar det”

Sanne Salomonsen har tidigare berättat om valet att leva som singel, och att hon trivs väldigt bra med det.

Under lördagens avsnitt av ”Så mycket bättre” förklarar hon för Peg Parnevik att hon tycker det är härligt att ha flera olika partners att ha sex med.

Danska rockstjärnan Sanne Salomonsen, 67, har blivit en både uppskattad och omtyckt artist genom åren.

På det privata planet var hon länge gift med svenska musikern Mats Ronander. Men nu har hon sedan en tid tillbaka valt att leva som singel.

Sanne Salomonsen
Foto: TV4

Sanne Salomonsen om att vara singel

Trots att paret valt att gå skilda vägar har de dock fortfarande en fin relation till varandra. Under 2023 har de till och med varit på turné tillsammans.

–  Vi älskar fortfarande varandra, det gör vi. Det är en sak vi alltid kommer att ha, det är dejligt, har Sanne tidigare sagt om relationen till Mats i en intervju med Aftonbladet.

Att leva solo är dock något som hon trivs väldigt bra med.

–Jag har valt att leva ensam, men har två hundar, och en kompis som kommer hit och bor med mig ibland. Jag har haft många relationer, varit gift två gånger, men tycker numera att det är lättare att leva utan en partner. Jag vill ha ett lätt liv. Det skulle förstås kunna hända att jag blir förälskad, men är inget jag söker eller går och tänker på, har hon sagt till Amelia.

”Det för mig är total frihet”

För tillfället är stjärnan aktuell med ”Så mycket bättre” som nu är inne på sitt femte avsnitt för säsongen.

Sanne Salomonsen, Peg Parnevik
Foto: TV4

Då frågar Peg Parnevik, 28, hur Sanne tänker kring relationer.

– Du vill vara singel, eller?, frågar hon.

– Ja, då kan man ju göra vad man vill, med vem man vill, när man vill. Sex är fantastiskt men det ska vara ”no strings attached.” Så blir det verkligen ärligt, förklarar hon och säger att det är bäst att ha flera olika alternativ:

– Plötsligt så har man ju några kompisar. Man känner någon i England, man känner någon i Sverige, man känner någon i Tyskland- du vet. Jag älskar det! Det för mig är total frihet.

Sanne Salomonsen, Peg Parnevik
Foto: TV4

Peg blir inspirerad av Sannes ord och säger att hon ska ta efter henne.

– Jag har varit relationsmänniska så nu kanske jag ska testa ”the Sanne-way,” säger hon med lovord från Sanne om att det funkar.

Läs mer:

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!