”Bonde”-paret bryter tystnaden – avslöjar ovanliga namnet på bebisen: ”Vår prinsessa”

Lyckan är enorm för ”Bonde söker fru”-paret.

Lisa Lindvall och bonden Pontus Mikaelsson fick sitt första gemensamma barn i slutet på mars och nu avslöjar paret det ovanliga namnet på den lilla prinsessan.

Lisa Lindvall och Pontus Mikaelsson fann varandra i säsongen 2020. På gården utanför Borlänge spirar kärleken och förra året meddelade paret att de väntar sitt första barn.

I oktober nåddes vi av den fantastiska nyheten att det paret väntade sitt första gemensamma barn.

”Till våren kommer drängen eller pigan! Vi sår inte bara spanmål i Dalvik”, skrev Pontus då på Facebook.

Även Lisa berättade om den glada nyheten på sin Instagram.

”Här växer mer än bara spannmål. I somras såddes nämligen ett av de finaste frön som finns här ute i Dalvik, och lagom till våren får vi äntligen träffa vårt lilla mirakel. Som vi längtar efter dig, vårt lilla gryn”, skrev hon i ett inlägg.

LÄS MER: FAMILJELYCKAN: Bonde söker fru-paret har fått barn – första orden efter traumatiska förlossningen

Bondeparet har fått en dotter

Och den 20 mars kom hon till världen.

”Nu är hon här. Igår på BF-dagen, vårdagjämningen, kom vår fina prinsessa till världen. Trots den traumatiska förlossningen så mår vi alla bra. Nu tar vi igen oss på BB i några dagar innan vi åker hem”, skriver Linda i ett Instagram-inlägg.

Lisa och Pontus egen förlossning blev traumatisk och slutade med ett urakut kejsarsnitt. Det tog bara 50 minuter från det att paret kom in till förlossningen tills dess att bebisen var ute.

”Värkarna var så kraftiga att hon aldrig fick någon återhämtning så hjärtljuden gick bara ner och ner och då tog läkaren ett snabbt beslut om urakut kejsarsnitt”. 

Men även om förlossningen var traumatisk har paret uppgett att de båda mår bra.

LÄS MER: Bonde-Susannas glädjebesked – fått tillskott på gården: ”Jag förälskade mig”

Det ska Lisa och Pontus dotter heta

Nu har paret även avslöjat namnet på den lilla flickan.

Iselin Mikaelsson. Vår dröm, vår kärlek, vår prinsessa. Så älskad från första stund”, skriver Lisa själv i ett inlägg på Instagram. 

Enligt Svenska namn är namnet Iselin ganska ovanligt, och i Sverige är det endast 118 personer som har namnet, varav 72 har det som tilltalsnamn. 

Namnet har flera möjliga ursprung, men en gammal nordisk betydelse av Ise kan vara ”Järn”, ”orm” eller ”drake” och Lin betyder ”lind”.

Så vackert! Vi önskar er allt gott.