Efter bråket i tv – Gunilla Persson bryter tystnaden om relationen till Gunde Svan

Hollywoodfrun Gunilla Persson syns i många tv-sammanhang. Bland annat har hon flertalet gånger utmanat sig i ”Fångarna på Fortet”.

En händelse i programmet har fått mycket uppmärksamhet – nämligen bråket som utbröt mellan Gunilla och Gunde Svan.

Nu avslöjar tv-profilen hur deras relation ser ut idag, rapporterar Hänt.

Gunilla Persson, 63, är den före detta fotomodellen som gång på gång lyckas underhålla det svenska folket. Genom sin medverkan i en rad olika program har hon under åren blivit en väldigt uppmärksammad profil.

Främst känner vi igen henne från Svenska Hollywoodfruar, men hon har också utmanat sig själv i tittarsuccén ”Fångarna på Fortet”.

Hollywoodfrun har besökt Fort Boyard i Frankrike flera gånger. Men det var under inspelningen för två år sedan som stor dramatik utspelade sig på fortet.

LÄS MER: Gunilla Perssons ord om Anders Bagge – efter folkkäre profilens plötsliga succé i Melodifestivalen 2022

Gunilla Persson
Gunilla Persson i Fångarna på Fortet – Foto: TV4

Bråket med Gunde Svan

Gunilla skulle försöka få tag i en nyckel genom att hoppa bungy jump. Men med selen på och endast ett steg kvar från att hoppa ned mot havet ångrade sig tv-profilen.

Hon blev väldigt tagen av situationen och vågade inte hoppa från den höga höjden. När programledaren Gunde Svan försökte peppa Gunilla att genomföra hoppet ändå, blir hon märkbart upprörd.

Gunde Svans försök till motivation fick Gunilla till slut att se rött. Efter ytterligare ordväxling sade Gunilla slutligen:

– Alltså jag blir så jädra förbannad nu, att ni faktiskt inte tolererar eller respekterar mig. Inte för fem öre, utan det är bara push och hets, och push och hets, och push och hets hela tiden! Jag vill inte! Ta bort den!

Och Gunilla fick till slut avstå att kasta sig ut i bungy jump-utmaningen.

LÄS MER: Gunilla Persson vansinnig på Gunde Svan – efter hårda orden

Foto: TV4

Gunde och Gunillas relation idag

Gunde Svan har i en intervju med Hänt uttalat sig om händelsen.

– Att vara på fortet handlar om att utmana sina rädslor och jag peppar alla att göra det. Gunilla hade nog fått en upplevelse hon aldrig skulle glömma om hon tagit steget. Jag hoppas såklart att hon gör det nästa gång, sade han då.

Nu har också Gunilla öppnat upp sig för Hänt om hur tv-profilernas relation ser ut idag, ett par år efter bråket på fortet. Och det verkar som hon lagt händelsen bakom sig.

– Ja alltså den är väl bra. The show must go on, säger Gunilla.

Hade du velat se en ny säsong av Fångarna på Fortet? Dela gärna med dig av din åsikt!