Efter dödsfallet – Maria Montazamis fina stöd till Elena Belle

Elena Belles make Michael Theanne är död – bara 45 år gammal.

Efter det hemska beskedet får Elena nu stöd från kollegan i ”Svenska Hollywoodfruar”.

”Jag lider med Elena och deras fina dotter Luna”, skriver tv-profilen Maria Montazami i sin blogg

Det var på måndagen som vi nåddes av det tragiska beskedet om Michael Theannes bortgång.

Theanne var gift med Elena Belle, känd i svensk tv från TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar”. Michael var i sin tur en profil i musikbranschen och nominerades bland annat för en Grammy. Han arbetade med flera stora DJ-akter såsom exempelvis Steve Aoki, skriver Billboard.

Elena Belles make blev bara 45 år. Han hade varit ute på hajk med sina hundar och ska ha varit på väg till familjens hem i Los Angeles då han plötsligt kollapsade.

”Michaels otroligt varma, kärleksfulla och generösa själ påverkade alla runt honom. Vi vet att många av er kommer vara med oss när vi fortsätter bära Michael i våra hjärtan i all framtid. För närvarande ber vår familj om att få hantera den här förödande och plötsliga förlusten privat”, skriver familjen i ett uttalande enligt Billboard och meddelar att information om begravning kommer senare.

Elena Belle får nu stöttning av bland andra kollegan och vännen från ”Svenska Hollywoodfruar”, Maria Montazami.

Maria skriver till Elena via ett inlägg på sin blogg som hon har döpt till ”Kramade Kamran lite extra i dag”. Kamran är sedan länge Maria Montazamis make och har också setts i TV3-serien.

”Ni har säkert nu sett nyheterna angående Elena Belle. Hon förlorade sin man Michael igår söndag eftermiddag. Michael var ute på hajk med familjens hundar när han kollapsade. Hans liv gick inte att rädda. Jag är så ledsen och kan inte fatta att detta är sant. Jag lider med Elena och deras fina dotter Luna”, skriver Montazami i sin blogg.

Och fortsätter:

”Kram till er alla och ha Elena Belle i era tankar som har precis förlorat sitt livs största kärlek och pappan till hennes dotter Luna”, skriver Maria Montazami.

Foto: Maja Suslin / TT

Elena Belles vackra och känslosamma ord om maken

Elena Belle hette tidigare Natacha Peyre och var med i ”Paradise hotel” 2005. Hon har de senaste åren varit med i TV3-programmet ”Svenska Hollywoodfruar” där även bland andra Maria Montazami och Gunilla Persson medverkar.

”Michael, min ängel min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappa Luna någonsin kunde få. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste, mest omtänksamma person vi någonsin träffat. Ord kan inte beskriva hur mycket vi kommer att sakna dig”, skriver Elena Belle i ett inlägg på Instagram.

Hon fortsätter:

”Men en sak jag lovar dig är att jag kommer låta Luna veta hur fantastisk du var och hur mycket du älskade henne och mig. Jag är för evigt tacksam för den tid vi hade tillsammans och kommer vårda de vackra minnen vi hade. Vi möts på andra sidan en dag min älskade”.

Alla våra tankar går till Elena och Luna.

Vila i frid, Michael.